Egyéb kategória

Okok, amik miatt mindenki citromos vizet akar majd inni

Miért olyan különleges a citromos víz? Miért jó a szervezetünknek? Először is tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, ráadásul az energiánk is az egekbe szökhet miatta, persze nem rossz értelemben. Egy biztos: a következő érvek tuti, hogy a mindennapos citromosvíz-ivásra fognak buzdítani bennünket.

vous - 2018.09.18.
Okok, amik miatt mindenki citromos vizet akar majd inni
  • Kifejezetten pozitív hatással van az ízületeinkre, ráadásul csökkenti az izmokban kialakuló fájdalmat is.
  • Maga a citrom telis-tele van magnéziummal, kalciummal és káliummal, amelyek mind hidratálják a testet.
  • A máj tisztítása sem utolsó érv a citromos víz mellett, ennek köszönhetően pedig szervezetünk sokkal gyorsabban fog tudni megszabadulni a méreganyagoktól.
  • Szabályozza a bélműködést.
  • Mivel a citrom gyulladáscsökkentő is, így segít a légúti fertőzések legyőzésében, például ha torok- vagy mandulagyulladásunk van.

Nézzétek meg a többi okot is!

Forrás:
Pixabay
600

Olvassátok el ezt a cikket is!

Tequilával is jó, de arcmaszkba még jobb – Szépüljetek otthon citrommal!

Bár a nyári hőségben legszívesebben a limonádénkba dobáljuk, nem árt, ha az otthoni beautypercek állandó résztvevői közé is felvesszük a citromot. Az egyik legmagasabb C-vitamin-tartalmú gyümölccsel nemcsak belül, de kívül is szépülhetünk, íme néhány tipp, hogy hogyan! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.