Egyéb kategória

A komfortzónátok átlépése a kapcsolatotokat is felvillanyozza

Amikor megszegitek a szabályokat olyan módon, hogy valami nem szokásos, hétköznapi dolgot tesztek, akkor átlépitek a komfortzónátok határát. Ez az érzés izgalommal tölt el, új kihívások elé állít. Ugyanez vonatkozik a párkapcsolatokra is, melynek lángját oly sokszor az új és izgalmas kalandok tartják életben.

vous - 2018.09.15.
A komfortzónátok átlépése a kapcsolatotokat is felvillanyozza

Mikor volt olyan utoljára, hogy megszegtétek a saját szabályaitokat, és átléptétek a határaitokat? Emlékeztek még, milyen felemelő érzés? Csak próbáljátok meg újra, és szabadnak érzitek majd magatokat, és azt fogjátok érezni, hogy bármire képesek vagytok.

Még ha kezdetben idegesek is vagytok miatta, mindig van egy kis jó érzés abban, ha olyat tesztek, amit nem szabad.

A tilalom megszegése a vágy egyik sarokköve – mondja Jack Morin, a Mind Bodygreen szakértője. Tegyétek fel magatoknak a kérdés, hogyan tudnátok egy kicsit vétkezni a biztonságos és kiszámítató mindennapokban? Ezáltal egy kis játékosságot, újdonságot vihettek bele a kapcsolatotokba.

Íme néhány ötlet:

  • Tegyetek úgy egy buliban, mintha csak most ismertétek volna meg egymást, és éljétek át újra az első randit.
  • Ha a bébiszitter megérkezik, a vendégség helyett, ahova hivatalosak voltatok, inkább menjetek el kettesben sétálni egyet.
  • Töltsétek otthon másképp a reggelt, indítsátok valami újdonsággal a napot.
  • Küldjetek egymásnak flörtölős üzeneteket.

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.