Egyéb kategória

A komfortzónátok átlépése a kapcsolatotokat is felvillanyozza

Amikor megszegitek a szabályokat olyan módon, hogy valami nem szokásos, hétköznapi dolgot tesztek, akkor átlépitek a komfortzónátok határát. Ez az érzés izgalommal tölt el, új kihívások elé állít. Ugyanez vonatkozik a párkapcsolatokra is, melynek lángját oly sokszor az új és izgalmas kalandok tartják életben.

vous - 2018.09.15.
A komfortzónátok átlépése a kapcsolatotokat is felvillanyozza

Mikor volt olyan utoljára, hogy megszegtétek a saját szabályaitokat, és átléptétek a határaitokat? Emlékeztek még, milyen felemelő érzés? Csak próbáljátok meg újra, és szabadnak érzitek majd magatokat, és azt fogjátok érezni, hogy bármire képesek vagytok.

Még ha kezdetben idegesek is vagytok miatta, mindig van egy kis jó érzés abban, ha olyat tesztek, amit nem szabad.

A tilalom megszegése a vágy egyik sarokköve – mondja Jack Morin, a Mind Bodygreen szakértője. Tegyétek fel magatoknak a kérdés, hogyan tudnátok egy kicsit vétkezni a biztonságos és kiszámítató mindennapokban? Ezáltal egy kis játékosságot, újdonságot vihettek bele a kapcsolatotokba.

Íme néhány ötlet:

  • Tegyetek úgy egy buliban, mintha csak most ismertétek volna meg egymást, és éljétek át újra az első randit.
  • Ha a bébiszitter megérkezik, a vendégség helyett, ahova hivatalosak voltatok, inkább menjetek el kettesben sétálni egyet.
  • Töltsétek otthon másképp a reggelt, indítsátok valami újdonsággal a napot.
  • Küldjetek egymásnak flörtölős üzeneteket.

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.