Egyéb kategória

Palvin Barbi nem titkolja tovább, hogy újra szerelmes

Barbi jó ideje titkolózik magánéletével kapcsolatban, de az utóbbi időben talán már ő sem tudta magában tartani, hogy szerelmes, és együtt jár Dylan Sprouse-al.

vous - 2018.09.10.
Palvin Barbi nem titkolja tovább, hogy újra szerelmes

A kétségtelenül gyönyörű páros már több eseményen is megjelent együtt, hol hazánkban integettek ölelkezve, hol a vörös szőnyegen pózoltak. Barbiból mégsem lehetett kihúzni semmit, csak posztolta egyik sejtelmes képes a másik után.

Nemrég azonban Instagramján a közös képük alá azt írta: Szerelmem. 

Ennél egyértelműbben nehéz lett volna fogalmazni. Dylan saját oldaláról azt tudhattuk meg, hogy barátnője ott lesz a Victoria's Secret angyalai közt – ez sem lehet más, csakis Barbi. 

A gyönyörű modell így mesélt korábban Dylan-ről:

„Van egy fiú, akivel picit több mint fél éve beszélgetünk. Ő pont olyan, mint én, hiszen neki is és nekem is van egy melankolikusabb énem, és bár az egyik pillanatban ezerrel pörgök, a következőben minden sok, és nincs erőm szórakoztatni senkit. Egyrészt jó dolog, hogy ennyire hasonlóak vagyunk, de aztán lehet, egyszer megunja, hogy neki kell engem felvidítani. Sosem tudom megindokolni, hogy éppen ki és miért tetszik, mert nincs kifejezett férfiideálom, de úgy érzem, öt év után újra lehet egy komoly kapcsolatom"

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.