Egyéb kategória

Szorítsátok ökölbe a kezeteket: rengeteg mindent elárul rólatok

Az étkezési szokások, az öltözködési stílusotok, az ujjaitok hossza – állítólag mind-mind mesél a személyiségetekről. És nemcsak ezek, hanem sokak szerint az is, hogyan szorítjátok ökölbe a kezeteket.

vous - 2018.09.11.
Szorítsátok ökölbe a kezeteket: rengeteg mindent elárul rólatok

1. A hüvelykujj a mutatóujjon fekszik

Semmi agresszió, csupa barátságosság: inkább adni szeret, mint kapni. Ezzel nincs semmi baj, csak arra figyeljetek, nehogy kihasználják a jóságotokat. Gondoljatok néha magatokra is!

Forrás:
Unsplash

2. A hüvelykujj a többi ujj elé kerül

A kreatív emberek így szorítják ökölbe a kezüket. Büszkék vagytok, de nem szeretitek a konfrontációt. Mások nagyon kedvelnek benneteket. A barátaitok a becsületességeteket és az intelligenciátokat szeretik bennetek a legjobban.

Forrás:
Unsplash

3. A hüvelykujjat leszorítja a többi ujj

Különleges kisugárzással bíró, karizmatikus embernek ismernek, akik megbabonázzák az embereket. Rengeteg empátia szorult belétek: ha a barátaitokról van szó, velük együtt szenvedtek, és mindent megtesztek azért, hogy nekik jobb legyen.

tenyér kéz ujjak grafika

Árulkodó tenyér, csacsogó ujjak – Amikor a kézfej mesél rólatok?

Bármit csinálunk, mindenre a kezeinket használjuk, nem is tudnánk meglenni nélkülük. De belegondoltatok már, hogy milyen jelentéssel bírhat mondjuk a kézformátok vagy az ujjatok hossza? Nem? Most utánajártam!

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok >>>

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.