Egyéb kategória

Miért vannak egyedül a szép és okos nők?

Számtalan cikk, elmélet, kutatás kísérelt meg válaszolni arra a rejtélyre, hogy miért van számtalan, szép, humoros, okos nő egyedül. Mint a legtöbb dologra, erre sincsen egyértelmű válasz, de mi is megpróbáljuk megfejteni ezt a titkot.

vous - 2018.08.20.
Miért vannak egyedül a szép és okos nők?

Tényleg nagyon sok szellemes, intelligens, kedves, gyönyörű és valódi nő tölti egyedül az estéit. Azt szokták mondani, hogy ezeknek a nőknek túl nagyok az elvárásaik… vajon valóban túl nagyok? Nem valószínű, inkább valami olyasmi lehet a háttérben, hogy a legtöbb férfi számára már-már „ijesztő” egy önálló, saját karrierrel, több diplomával, jó fizetéssel élő nő. Ettől függetlenül ők is ugyanúgy szeretnének szeretni valakit, tartozni valakihez.

Spekuláció 1

Ezek a nők nem pazarolják az idejüket és az energiájukat egy olyan fickóra, akit valójában nem tudnak elképzelni hosszú távon maguk mellett. Az alkalmi kapcsolatokat időpocsékolásnak tartják, és amúgy is inkább már este 9-kor ágyba bújnak a kedvenc könyvükkel, mintsem zajos szórakozóhelyen töltsék az éjszakájukat.

A cikk itt még nem ér véget, nézzétek meg a folytatását!

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.