Egyéb kategória

Egy szingli anya megmondta a tutit az egyedülálló szülőségről

A szingli anyákat általában sajnálja a közvélemény, elvégre egyedül birkóznak meg az önfenntartással, a számlák befizetésével és a gyerekneveléssel is. Nos, egy egyedülálló anyuka megmondta a tutit: ő sajnálja a házas gyereknevelőket.

vous - 2021.03.10.
Egy szingli anya megmondta a tutit az egyedülálló szülőségről

Persze, azokra a házasságokra gondol a Popsugar szerzője, ahol a gyerek miatt maradnak együtt a szülők, szerinte ennél sokkal jobb dolog egyedül nevelni a gyerkőcöt, hiszen a szingli, elvált anyák életének több nagy előnye is van, amiket semmi pénzért nem cserélne el.

Nem indul haraggal a nap

Forrás:
pixabay

„Régebben, mikor házas voltam, egy kiabáló anya voltam reggelente. Mindent én csináltam, összekészítettem a gyerekeket, miközben a férjem kómásan kávézott az asztal mellett. Hihetetlenül dühített. Ma már csak nyugodt anya van, aki nem él mérgező kapcsolatban” – írja, és mennyire igaza van!

Helló, szabad hétvégék!

Egy házasságban ritkán vannak gyerek nélküli hétvégék, és ez is a szingli mamiság nagy előnye: amikor apánál vannak a gyerekek hétvégén, akkor teljesen magatokra tudtok koncentrálni. Utazhattok, csajos spa-napot tarthattok, vagy nézhetitek a kedvenc sorozatotokat reggeltől estig.

Stabil szabályrendszer van

Nincs többé kifogás, sem pedig az, hogy „de apa megengedte!”. Az Oscar-díjas hisztikorszaknak vége, csak következetesség van, rend és fegyelem. Bizonyos szempontból így könnyebb gyereket nevelni. Nincsen jófiú és rosszfiú szerep.

Csodálatos barátok

Megerősödnek a barátságaitok, és rádöbbentek, milyen csodálatos emberekkel vagytok körülvéve. Rájuk bízhatjátok a gyereket, az életeteket, és mindig van egy váll, amelyiken kisírhatjátok magatokat egy nehéz nap végén. A férjek mellett néha nem jut annyi idő, hogy felismerjük ezeket az értékes kapcsolatokat.

Izgalom a jövő miatt

Szingli anyukaként mindig történik valami. Új szerelmek, kalandok következnek egymás után, és ez a folytonos utazás fényévekkel jobb annál, hogy szomorúan fekszetek le az ágyba olyasvalaki mellé, akihez már nem fűz sok érzelem.

Szingli mamik, ti egyetértetek ezzel?

Ismerjétek meg ugyanis az elhanyagolt másik oldalt is, amikor egyedülálló apukák kerülnek anyaszerepbe. Mariann megható és tanulságos sorait itt olvashatjátok, ne hagyjátok ki semmiképpen, hiszen a világ attól lesz kerek és valóságos, ha minél több szemszögből megfigyelitek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!