Egyéb kategória

5 olvasmány, amivel érdemes kibővítenetek házi könyvtáratokat

Egy jó könyv elgondolkodtat, megragadja a fantáziátokat, erősíti a képzelőerőtöket, megváltoztatja az életeteket, vagy egyszerűen csak kikapcsolódást nyújt a mindennapi rutinból. Hoztunk néhány olvasnivalót, amiket érdemes felvennetek a könyves bakancslistátokra.

vous - 2018.08.19.
5 olvasmány, amivel érdemes kibővítenetek házi könyvtáratokat

Imádtok olvasni, de nem tudjátok, mi legyen a következő? A Redbook olyan könyvlistát állított össze, melynek darabjai eszetekbe juttatják majd, miért a világ egyik legjobb kikapcsolódása az olvasás. Ebből gyűjtöttünk ki néhányat, amiket már magyarul is elolvashattok.

Margaret Artwood – A szolgálólány meséje
A népszerű sorozat alapjául szolgáló regényt is érdemes elolvasnotok a szolgálólányról, akinek szabadsága teljesen korlátozott volt.

Jen Sincero – Vagány vagy!
A világutazó sikercoach önfejlesztő könyvében ad útmutatást ahhoz, hogyan éljetek egy jobb életet.

Rebecca Skloot – Henrietta Lacks örök élete
Az erkölcsi és orvosi kérdéseket felvető krimi a való életből merít ihletet.

Jessica Knoll – Szerencse lánya
Ha tetszett nektek Gillian Flynn Holtodiglan című regénye, ezt a könyvet is imádni fogjátok. Megvan benne minden, sötét titkok, egy irigylésre méltó munka, csillogó ruhásszekrény és egy szerelmes vőlegény.

Arthur Golden – Egy gésa emlékiratai
Ez a történelmi fikciós regény visszarepít a II. világháború idejére, Kyotóba, ahol egy gésa kihasználja varázsát, hogy maga irányíthassa a sorsát.

Forrás:
Pexels
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.