Egyéb kategória

5 olvasmány, amivel érdemes kibővítenetek házi könyvtáratokat

Egy jó könyv elgondolkodtat, megragadja a fantáziátokat, erősíti a képzelőerőtöket, megváltoztatja az életeteket, vagy egyszerűen csak kikapcsolódást nyújt a mindennapi rutinból. Hoztunk néhány olvasnivalót, amiket érdemes felvennetek a könyves bakancslistátokra.

vous - 2018.08.19.
5 olvasmány, amivel érdemes kibővítenetek házi könyvtáratokat

Imádtok olvasni, de nem tudjátok, mi legyen a következő? A Redbook olyan könyvlistát állított össze, melynek darabjai eszetekbe juttatják majd, miért a világ egyik legjobb kikapcsolódása az olvasás. Ebből gyűjtöttünk ki néhányat, amiket már magyarul is elolvashattok.

Margaret Artwood – A szolgálólány meséje
A népszerű sorozat alapjául szolgáló regényt is érdemes elolvasnotok a szolgálólányról, akinek szabadsága teljesen korlátozott volt.

Jen Sincero – Vagány vagy!
A világutazó sikercoach önfejlesztő könyvében ad útmutatást ahhoz, hogyan éljetek egy jobb életet.

Rebecca Skloot – Henrietta Lacks örök élete
Az erkölcsi és orvosi kérdéseket felvető krimi a való életből merít ihletet.

Jessica Knoll – Szerencse lánya
Ha tetszett nektek Gillian Flynn Holtodiglan című regénye, ezt a könyvet is imádni fogjátok. Megvan benne minden, sötét titkok, egy irigylésre méltó munka, csillogó ruhásszekrény és egy szerelmes vőlegény.

Arthur Golden – Egy gésa emlékiratai
Ez a történelmi fikciós regény visszarepít a II. világháború idejére, Kyotóba, ahol egy gésa kihasználja varázsát, hogy maga irányíthassa a sorsát.

Forrás:
Pexels
Ajánlott cikkek