Egyéb kategória

Kapcsolatgyilkos szokások – felejtsétek el őket

Bizony a párkapcsolat nem könnyű műfaj, tenni kell érte, hogy jól működjön. Van néhány mérgező szokás, amely észrevétlenül bekúszhat a kapcsolatunkba, és mire rájönnénk, hogy hol hibáztunk, már késő. Próbáljuk meg ezeket elkerülni.

vous - 2018.08.09.
Kapcsolatgyilkos szokások – felejtsétek el őket

Ne lógjunk állandóan a mobilunkon

Az online jelenlét és az állandóan kezünk ügyében lévő mobiltelefon már a párkapcsolati terapeutáknak is komoly fejtörést jelent az utóbbi években. Ne jussunk el odáig, hogy külső segítséget kelljen kérnünk egy kütyü miatt. Különösen fontos, hogy a nap végén egyszerűen hagyjuk a hálószobán kívül a mobilt, ne mérgezzük vele a meghitt perceket.

Ne viccelődjünk a másik kárára

Valószínűleg nekünk sem esne jól, ha megtudnánk, hogy a párunk a mi kárunkra viccelődik. Akár a jelenlétében, akár a háta mögött, ne csináljunk poént abból az emberből, aki a legközelebb áll hozzánk.

Ne hánytorgassunk fel minden hibát

Igen, követ el hibákat, de ne hitegessük magunkat: mi sem vagyunk tökéletesek. Ha folyamatosan a másik orra alá dörgöljük korábban elkövetett baklövéseit, nehezebb lesz továbblépni, és a tüske is csak egyre növekszik mindkettőnkben.

A cikk itt még nem ér véget, olvassátok tovább!

Forrás:
iStock.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.