Egyéb kategória

Mila Kunis így nyilatkozott férje, Ashton Kutcher előző házasságáról

Mila Kunis betekintést engedett férje, Ashton Kutcher korábbi, Demi Moore-ral kötött házasságába.

vous - 2018.07.31.
Mila Kunis így nyilatkozott férje, Ashton Kutcher előző házasságáról

A 34 éves színésznő Marc Maronnak nyilatkozva ezt mondta: 

Normális, valódi kapcsolatuk volt, és három gyereket neveltek. Ashton fiatalabb volt, de szerette azokat a gyerekeket – mondta Kunis Moore lányaira célozva, akinek Bruce Willis az édesapjuk. Még mindig tartja velük a kapcsolatot – tette hozzá.

Az adásban saját kapcsolatuk is szóba került, és az, hogy együtt játszottak az Azok a '70-es évek show-ban, – Akkor még nem tápláltunk egymás iránt érzelmeket – mondta a színésznő.  – Ma sem volnánk együtt, ha nem megyünk át mindketten mindazon, amin keresztülmentünk – tette hozzá. – Így válhattunk azzá, akik lettünk.

Objektum doboz

Kunis felidézte azt az emlékét is, amikor később Kutcher-t egy díjkiosztó rendezvényen látta, jóval azután, hogy együtt dolgoztak. – Körülnéztem, és egy nagyon szép férfit láttam, aki pont háttal állt – mondta a podcaston. – Hű, de jól néz ki – gondoltam, aztán megfordult, én pedig nagyon meglepődtem: – Ó, te jó ég, ez Kutch. 

A pár 2015 júliusában kötött házasságot, 2014-es eljegyzésük, és lányuk, Wyattot születése után. Később egy fiuk is született, Dimitri, 2016 novemberében.
 

Ajánlott cikkek