Egyéb kategória

Mila Kunis így nyilatkozott férje, Ashton Kutcher előző házasságáról

Mila Kunis betekintést engedett férje, Ashton Kutcher korábbi, Demi Moore-ral kötött házasságába.

vous - 2018.07.31.
Mila Kunis így nyilatkozott férje, Ashton Kutcher előző házasságáról

A 34 éves színésznő Marc Maronnak nyilatkozva ezt mondta: 

Normális, valódi kapcsolatuk volt, és három gyereket neveltek. Ashton fiatalabb volt, de szerette azokat a gyerekeket – mondta Kunis Moore lányaira célozva, akinek Bruce Willis az édesapjuk. Még mindig tartja velük a kapcsolatot – tette hozzá.

Az adásban saját kapcsolatuk is szóba került, és az, hogy együtt játszottak az Azok a '70-es évek show-ban, – Akkor még nem tápláltunk egymás iránt érzelmeket – mondta a színésznő.  – Ma sem volnánk együtt, ha nem megyünk át mindketten mindazon, amin keresztülmentünk – tette hozzá. – Így válhattunk azzá, akik lettünk.

Objektum doboz

Kunis felidézte azt az emlékét is, amikor később Kutcher-t egy díjkiosztó rendezvényen látta, jóval azután, hogy együtt dolgoztak. – Körülnéztem, és egy nagyon szép férfit láttam, aki pont háttal állt – mondta a podcaston. – Hű, de jól néz ki – gondoltam, aztán megfordult, én pedig nagyon meglepődtem: – Ó, te jó ég, ez Kutch. 

A pár 2015 júliusában kötött házasságot, 2014-es eljegyzésük, és lányuk, Wyattot születése után. Később egy fiuk is született, Dimitri, 2016 novemberében.
 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.