Egyéb kategória

Hogyan készüljetek fel egy szépségversenyre? Mutatjuk a Magyarország Szépe verseny egyik versenyzőjének tippjeit

Milyen versenyen induljatok? Hogyan készüljetek fel rá? Mennyire fontos a sport és az egészséges táplálkozás egy szépségverseny előtt? Ezekre a kérdésekre ad nektek választ Berger Kitti, a Magyarország Szépe verseny egyik résztvevője.

vous - 2018.07.29.
Hogyan készüljetek fel egy szépségversenyre? Mutatjuk a Magyarország Szépe verseny egyik versenyzőjének tippjeit

A 24 éves, esztergomi születésű Berger Kitti jelenleg Budapesten él és dolgozik. Idén elhatározta, hogy kihívásként jelentkezik a Magyarország Szépe versenyre, melyen kitűzött célja volt, hogy a környezetvédelmet képviselje. A versenyre való felkészülést a tábor előtt bő másfél hónappal kezdte csak el, mégis egészen a döntő kapujáig jutott.  

Objektum doboz

Kitti az alábbi tanácsokat, tippeket hozta el nektek, hogy általuk ti is bátran belevághassatok egy szépségversenybe:

  • Jelentkezés előtt fontos, hogy utánanézzetek a korábbi versenyeknek a neten, figyeljetek arra is, hogy mi a célja és mit képvisel.
  • Olvassatok utána, hogy hogyan épül fel a kiválasztott verseny, vannak-e al-versenyei például.
  • A felkészülés során a sport és az egészséges táplálkozás egyaránt fontos, találjátok meg a kettő közt az összhangot és az egyensúlyt.
  • Mindenképpen minőségi és egészséges ételeket fogyasszatok, rendszeresen sportoljatok. Figyelek arra, hogy mikor mit eszek, kerüljétek a magas cukor és szénhidráttartalmú ételeket. A sportnál olyan mozgásformát válasszatok, amit szívesen csináltok, én például annyiban változtattam, hogy az edzések számát a verseny előtt megnöveltem.
  • A fotóknál a zsűri és a közönség is a mosolygósabb, természetes lányokat kedveli. Pózok terén nem árt egy kis tapasztalat, de ezeket könnyen el lehet sajátítani.
  • A ruhákat, sminket, hajat magunk választottuk ki és készítettük el a táborban, ezen kívül a verseny idején mindig profi csapat állította össze a kollekciókat.
  • Plusz egy tipp a Beauty Face al-versenyhez, kerüljétek az erős rúzst.   
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.