Egyéb kategória

Hogyan készüljetek fel egy szépségversenyre? Mutatjuk a Magyarország Szépe verseny egyik versenyzőjének tippjeit

Milyen versenyen induljatok? Hogyan készüljetek fel rá? Mennyire fontos a sport és az egészséges táplálkozás egy szépségverseny előtt? Ezekre a kérdésekre ad nektek választ Berger Kitti, a Magyarország Szépe verseny egyik résztvevője.

vous - 2018.07.29.
Hogyan készüljetek fel egy szépségversenyre? Mutatjuk a Magyarország Szépe verseny egyik versenyzőjének tippjeit

A 24 éves, esztergomi születésű Berger Kitti jelenleg Budapesten él és dolgozik. Idén elhatározta, hogy kihívásként jelentkezik a Magyarország Szépe versenyre, melyen kitűzött célja volt, hogy a környezetvédelmet képviselje. A versenyre való felkészülést a tábor előtt bő másfél hónappal kezdte csak el, mégis egészen a döntő kapujáig jutott.  

Objektum doboz

Kitti az alábbi tanácsokat, tippeket hozta el nektek, hogy általuk ti is bátran belevághassatok egy szépségversenybe:

  • Jelentkezés előtt fontos, hogy utánanézzetek a korábbi versenyeknek a neten, figyeljetek arra is, hogy mi a célja és mit képvisel.
  • Olvassatok utána, hogy hogyan épül fel a kiválasztott verseny, vannak-e al-versenyei például.
  • A felkészülés során a sport és az egészséges táplálkozás egyaránt fontos, találjátok meg a kettő közt az összhangot és az egyensúlyt.
  • Mindenképpen minőségi és egészséges ételeket fogyasszatok, rendszeresen sportoljatok. Figyelek arra, hogy mikor mit eszek, kerüljétek a magas cukor és szénhidráttartalmú ételeket. A sportnál olyan mozgásformát válasszatok, amit szívesen csináltok, én például annyiban változtattam, hogy az edzések számát a verseny előtt megnöveltem.
  • A fotóknál a zsűri és a közönség is a mosolygósabb, természetes lányokat kedveli. Pózok terén nem árt egy kis tapasztalat, de ezeket könnyen el lehet sajátítani.
  • A ruhákat, sminket, hajat magunk választottuk ki és készítettük el a táborban, ezen kívül a verseny idején mindig profi csapat állította össze a kollekciókat.
  • Plusz egy tipp a Beauty Face al-versenyhez, kerüljétek az erős rúzst.   
Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek