Egyéb kategória

Imádtok biciklizni? Szívesen túráztok bringával? A WeLoveCycling.hu lesz a kedvenc oldalatok! (x)

Tudtátok, hogy azok, akik bringáznak, tovább élnek? Hogy lehet kutyával biciklizni? Tudjátok, melyek azok a magyar borvidékek, ahova érdemes bringás kirándulást szervezni? És azt, hogy hogyan érdemes körbetekerni a Balatont? Az idei bringaszezon kezdetén indult WeLoveCycling.hu oldalon ezekre és még sok más kérdésre is választ találtok.

vous - 2018.06.22.
Imádtok biciklizni? Szívesen túráztok bringával? A WeLoveCycling.hu lesz a kedvenc oldalatok! (x)

Az idei bringaszezon kezdetén, április 2-án indult útjára a WeLoveCycling.hu online kerékpáros életmód magazin, amely azonnal a nyitóoldalatok lesz, akár kezdők vagytok a biciklizés terén, akár profik. A nemzetközi márka 2014-ben lett a biciklisek mindennapjainak része, hazánk idén csatlakozott a WeLoveCycling.hu közösségébe.

A márka hajtóereje a ŠKODA, amit 123 éve két biciklirajongó alapított – a mai napig él a kétkerekű járgányok szeretete, a WeLoveCycling.hu magazinon kívül a ŠKODA a legnagyobb biciklis versenyek, (többek között a Tour de France, Tour of Britain és a Tour de Hongrie) fő mobilitási támogatója.

Miről olvashattok a WeLoveCycling.hu-n?

Izgalmas, informatív és olvasmányos cikkeket találtok a városi bringázástól kezdve az országúti kerékpározásról szóló tartalmakon át a trekking és MTB tartalmakig. De a biztonság, a közösségformálás, a családi programok is kiemelten szerepelnek.

Forrás:
WeLoveCycling

Tekerjetek letesztelt útvonalakon

Ha kirándulást terveztek, akkor is először ide látogasatok el, mert száznál is több letesztelt biciklis túraútvonalról olvashattok az ország minden részéről. Szűrők segítségével megtalálhatjátok a számotokra legtökéletesebb útvonalat. A térkép távolság mellett az út szintkülönbség változását és a következő napok időjárását is tartalmazza. Nézzétek csak ezt!

Ismerjétek meg az Aranyvilla díjat

Objektum doboz

Az Aranyvilla a WeLoveCycling.hu indulásakor alapított díj, ami egyedülálló a nemzetközi márka történetében. A profi kerékpárosok közül a szakágak legfontosabb ikonjait díjazzák, legelőször Parti András háromszoros olimpikon mountain bike versenyző, legutóbb Králik Dániel BMX-es vehette át az elismerést.

A WeLoveCycling.hu és az Aranyvilla díj nagykövete Magyarósi Csaba, aki többek között az Egy nap a városban, az Appleblog és az Attraktor fő alkotója is volt.

Kövessétek a WeLoveCycling.hu-t!

Keressétek a magazint a weboldal mellett a Facebookon, és kövessétek az Instagramon is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.