Egyéb kategória

A pozitív gondolkodás fontosabb a diétánál!

Gondolkodtál már azon, hogy nem is az a fontos, hogyan nézel ki, hanem az, hogy te milyennek tartod magad? Lehetsz gömbölyű, lehetsz szeplős, lehetsz bármilyen, ha szereted magad. Ha önmagaddal békét kötöttél, akkor lehetsz akárhol és akárkivel.

vous - 2018.06.19.
A pozitív gondolkodás fontosabb a diétánál!

Hányszor halljuk, hogy milyen jó lenne, ha. Ha… És amikor esetleg teljesül, mégsem vagyunk boldogok. Ha pozitív az önképünk, akkor reálisan fel tudjuk mérni képességeinket és így érezzük kereknek a világot, ez pedig olyan erőt ad, hogy lehetnek szebbek és tehetségesebbek körülöttünk, mégis mi leszünk a kiválasztottak. Szeresd magad, bízz magadban! Lehet, hogy most azt mondod, neked nehéz sors jutott, hogy nehéz volt a gyerekkorod, de tudd, hogy ez a te életed és változtatni sohasem késő.

Mindenki ismeri a klasszikus kérdést, hogy a pohár félig üres vagy félig teli. Azokhoz az emberekhez, akik harmóniában vannak önmagukkal, mások is jobban vonzódnak.

Olvassátok továbba a cikket a Sport4you oldalán.

jared-rice-388260-unsplash

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.