Egyéb kategória

Tökéletesen felesleges kozmetikai termékek

Ugye nem hiszünk el mindent, amit a reklámokban hallunk? Összegyűjtöttük a legfeleslegesebb kozmetikai termékeket, melyeket megvásárolni pénzkidobás.
 

vous - 2018.06.14.
Tökéletesen felesleges kozmetikai termékek

Töredezett hajvégeket kezelő szerek

Kozmetikai szerek ezt a problémát sajnos nem tudják megoldani. A különféle samponok és balzsamok legfeljebb elfedik a problémát, de meg nem fogják oldani. Egy megoldás van, ugye mindenki tudja mi az? Bizony, az olló.

Narancsbőr elleni testápoló

Csodás lenne, ha létezne egy készítmény, mely varázsütésre megszünteti az összes narancsbőrt a fenekünkön és a combunkon. A valóságban azonban nincs ilyen krém, csak diéta van, és sok-sok edzés.

Szőrnövekedést lassító testápoló

Ennek senki nem dőlhet be!

Testápoló, kézkrém, lábkrém

Teljesen felesleges minden testrészünkhöz külön krémet vásárolni. Az arcunk persze kivétel, ott sokkal érzékenyebb a bőrünk, de a kezünkre, lábfejünkre tökéletesen elég a testápoló. Miért vennénk három különböző terméket, amikor gyakorlatilag ugyanaz van benne?

Tonik az arcra

Teljesen felesleges alkoholtartalmú készítményekkel szárítani a bőrünket, kivéve, ha nagyon-nagyon zsíros és pattanásos. Egy sima arclemosó krémszappan bővel elég, de valójában minél kevesebb terméket kenünk az arcunkra, annál jobb.

Ha tovább olvasnátoka cikket kattintsatok IDE!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!