Egyéb kategória

Mi az a konjac szivacs, és mire jó?

Szárazon kopogós, vizesen felpuhul, mi az? A kígyópálma vagy más néven leopárdkontyvirág vagy ördögnyelv (latinul: Amorphophallus konjac) gyökérgumójából készített szivacs kiváló természetes arctisztító, amit csak imádni lehet.

vous - 2018.06.08.
Mi az a konjac szivacs, és mire jó?

A leopárdkontyvirág vagy ördögnyelv Kínában, Japánban és Indonéziában őshonos növény, amelynek hosszú, tőrszerű virága igencsak figyelemreméltó.

Objektum doboz

A növényt japánul konnyakunak hívják, gyökeréből különleges arctisztító szivacsot készítenek. Ez teljesen természetes anyag, ráadásul szerkezete miatt az érzékeny bőrnek sem árt. Akár a szem környékének finom bőrét is átmasszírozhatjátok vele. A konjac szivacs segít mélyen kitisztítani a pórusokat, eltávolítja az elhalt hámsejteket, a szennyeződéseket, a felesleges zsírt. A bőrödök friss, üde, természetes lesz a rendszeres használat során.

Objektum doboz

Objektum doboz

A növényt az élelmiszeriparban is hasznosítják, értendkiegészítő is készül belőle, így ne csodálkozzatok, ha ördögnyelv kapszulával találkoztok valahol.

arckrém

Találjátok meg a tökéletes arckrémet, amiért rajongani fog a bőrötök!

A detektívregények királynője, Agatha Christie nevét hallva izgalmas regényei után rögtön az arckrémek jutottak eszembe. Hogy miért? Mert Agatha Christie volt az, aki férje régészkedései során arckrémmel konzerválta a megtalált kincseket, köztük a mai napig látható több ezer éves elefántcsont faragványokat is. Ha pedig az írónő így értett a krémekhez, akkor ideje nekünk is felzárkóznunk, és kinyomoznunk mindent az arckrémek használatáról! Kattintsatok ide >>> a folytatásért!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.