Világ

Katalin hercegné biztosra ment a ruhával – Először jelent meg a nyilvánosság előtt Lajos herceg születése óta

Lajos herceg születése óta először jelent meg a nyilvánosság előtt Katalin hercegné. Meghan Markle és Harry herceg esküvőjére kedvenc tervezője által készített ruhában érkezett, amelyet korábban már többször is viselt.

vous - 2018.05.19.
Katalin hercegné biztosra ment a ruhával – Először jelent meg a nyilvánosság előtt Lajos herceg születése óta

Április 23-án született meg Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke, Lajos herceg. Már akkor is mindenki arról beszélt, hogyan képes Katalin hercegné hét órával a szülés után mosolyogva kiállni a kamerák elé, mintha semmi nem történt volna az elmúlt 24 órában. Gyönyörű sminkben, csodálatos frizurával, magas sarkú cipőben.

Május 19-én ismét Katalinról is szólhatnak a hírek, aki nádszálvékonyan jelent meg Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén. A hercegné kedvenc divatháza, az Alexander McQueen egyik ruháját viselte, amelyet Sarah Burton tervezett számára. Ő volt, aki Katalin hercegné menyasszonyi ruháját is tervezte 2011-ben.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ismerős a ruha?

Nem véletlenül! Katalin hercegné ezt a ruhát viselte 2015-ben, Sarolta hercegnő keresztelőjén, 2016-ban, a Trooping the Colour rendezvényen (ez London legnagyobb katonai parádéja, melyet a királynő születésnapja alkalmából tartanak) és 2017-ben is egyszer, amikor Belgiumban tettek látogatást.

Katalin hercegnét valószínűleg még hónapokig nem láthatjuk hivatalos eseményen, hiszen még jó ideig elsődleges feladataként tekint arra, hogy Lajos herceg mellett legyen.

Harry herceg Meghan Markle esküvő

Tökéletes választás! Gyönyörű, modern menyasszonyként tündököl Meghan Markle

Eljött a nagy nap, amit nemcsak a királyi család, de az egész világ tűkön ülve várt: Meghan Markle és Harry herceg összekötik életüket. A rajongók, a sajtó és a divat világa hetek óta azt találgatja, vajon milyen ruhát láthatunk majd viszont a hollywoodi hercegné-jelöltön. A találgatásoknak vége és nem csalódtunk: Meghan csak úgy ragyog a windsori Szent György kápolna előtt, a ruhájára pedig aligha mondhat bárki rosszat. A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.