Egyéb kategória

Írnánk, hogy Blake Lively rosszul nézett ki, de… ismét lenyűgöző volt

Ismét nem tudjuk, azt írni, hogy Blake Lively borzasztóan nézett ki. Ha a színésznő megjelenik valahol, az bizony hírérték, mert egyszerűen káprázatos – így volt ez a CinemaConon is.

vous - 2018.04.27.
Írnánk, hogy Blake Lively rosszul nézett ki, de… ismét lenyűgöző volt

A harminc éves Blake Lively Anna Kendrick társaságában érkezett a CinemaConra, ahol közelgő thrillerjüket, az A Simple Favor promozták, és egyébként nagyon jól néztek ki. Blake egy hosszú blézert viselt, csokornyakkendővel, és bár leírva talán borzasztóan hangzik, zseniálisan nézett ki. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Azt pedig ne felejtsük el, hogy a színésznő nemrég elárulta, saját maga csinálja a haját, és választja ki ruháit a nyilvános eseményekre. Imádjuk! 

blake-lively1

Blake Lively egy '2000-es évekbeli trendet hoz újra divatba – a ti szekrényetekben is ott lapul

Blake Lively, színésznő, ikon, és immár hivatlosan is divatdiktátor. Egy rég elfeledett '2000-es évekbeli trendet igyekszik újra divatba hozni. Szerintünk sikerült neki! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.