Egyéb kategória

Élet egy újszülöttel: Vilmos herceg bóbiskolása a nap legviccesebb pillanata!

Ha újszülött baba érkezett a családba, előfordul, hogy a szülők nem tudják kipihenni magukat. Vilmos herceggel pont ez esett meg – elbóbiskolt mise közben. 

vous - 2018.04.26.
Élet egy újszülöttel: Vilmos herceg bóbiskolása a nap legviccesebb pillanata!

Vilmos herceggel az utóbbi időben történt pár vicces dolog. Először is azon lepődtünk meg nagyon, amikor teljesen kopasz lett, aztán elszólta magát újszülött gyermekének neméről, és az sem számított megszokottnak, amikor elárulta, mi a kedvenc hobbija Sarolta hercegnőnek

Ha lehet ilyet írni, ezúttal még viccesebb eset történt Vilmos herceggel. Vilmos Harryvel és Meghan Markle-el jelent meg az Anzac-napi misén a Westminster apátságban, ahol Vilmos elbóbiskolt, látszólag alig bírta nyitva tartani a szemét. 

Élet egy újszülöttel

Objektum doboz

vilmos

Végre! Megvannak az első fotók Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik babájáról! 

Izgalmas hétkezdést tudhat magáénak az angol királyi család: április 23-án ugyanis végre a harmadik royal baby is megérkezett. Bár a névválasztásról továbbra is hallgat a pár, arról azonban már mindenki meggyőződhetett, Katalin és Vilmos harmadik gyermeke egyszerűen imádnivaló! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!