Egyéb kategória

Fotók az igazi Baliról, amit sosem láttok a Facebook-falatokon

Amelia Whelan az egészséges életmód nagykövete, jógaoktató, aki Hawaiin született és itt is él, de jól ismeri a festői Balit, a Fülöp-szigeteket, Indonéziát, és pontosan tudja, hogy a Facebookon megosztott fotóknak csak egy része igaz. A bakancslistás partok ugyanis sokszor nem gyönyörűek, hanem torokszorító állapotban vannak.

vous - 2018.04.12.
Fotók az igazi Baliról, amit sosem láttok a Facebook-falatokon

Ezt a sz@rt nem látni a Facebook-falakon, hiszen aki már eljut arra a helyre, ahova éveken át vágyakozik, nem posztol szívesen a végeláthatatlan szemétről és soha le nem bomló műanyagról. Pedig a partok inkább ebben úsznak. Amelia éppen ezért elkeseredett felhívást tett közzé a Facebook-oldalán, amely a cikk születésének pillanatában 48 ezer reakciónál és 65300 megosztásnál jár. Arra kér mindenkit, bennünket is, benneteket is, hogy változtassunk az életünkön.

Változtassunk azon, ahogyan a szemétkérdéshez állunk.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Nem kell egyből zero waste életmódra váltanunk. Nem kell azonnal tökéletes hulladékmentes háztartást vezetnünk. Lesz, hogy két rossz megoldás közül kell a jobbat választanunk. De a lényeg az, hogy kezdjük el. Induljunk el az úton, keressük a műanyagmentes megoldásokat mindennap.

Műanyagmentes megoldások a hétköznapokon:

Bea Johnson, a zero waste királynője Budapesten járt

Tudtátok? Bea Johnson évente egy üveg szemetet termel, és most ismét Magyarországra jön!

A zero waste mozgalom királynője, Bea Johnson 2017-ben már járt Magyarországon, és most ismét hazánkba látogat. Bea előadását mindenkinek ajánljuk, mert nagyon meggyőző előadó. Őt hallva nem lesz kérdés, hogy változtatni kell.

És még egy jó hír: Bea könyve hamarosan magyarul is megjelenik. Már most előrendelhető >>> itt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.