Egyéb kategória

Palvin Barbi annak az énekesnek a klipjében szerepel, akivel hírbe hozták

Palvin Barbit nemrég összehozták Julian Perretta, énekes-dalszerzővel, miután egy édes, közös képet posztoltak. Most Barbi az énekes romantikus videóklipjében kapott főszerepet és azt is tisztázták, milyen kapcsolatban állnak.

vous - 2018.04.04.
Palvin Barbi annak az énekesnek a klipjében szerepel, akivel hírbe hozták

Hamarosan megjelenik Julian Perretta legújabb videóklipje, amiben Palvin Barbi kapta a főszerepet. Bár a szerelmes dalhoz egyelőre csak egy előzetes érkezett a rajongók egyből találgatni kezdtek, hogy a való életben is gy párt alkotnak-e.

Julian Perretta az a személy, akivel a bulvár már összehozta a gyönyörű magyar modellt, miután megosztotta az alábbi képet. Sokáig valóban úgy tűnt, hogy egy párt alkotnak. 

Objektum doboz

Az On the line című dalhoz készült kisfilm valóban nagyon hitelesre sikerült, a kémia megvan Barbi és Julian között, így nem csoda, ha rajongók kommentben azt kérdezgették, együtt vannak-e?

A kérdést maga Barbi válaszolta meg, miszerint csupán nagyon jó barátok.

Objektum doboz

palvin barbi

Nem Leonardo DiCaprio, és nem is Lewis Hamilton: Palvin Barbit három perc alatt három pasival láttuk

Palvin Barbara nagyon belehúzott, soha nem láttuk még ennyi pasival egyszerre.

A Glamour-gálán jártunk, ahol Barbi is megjelent – nagy sikere volt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!