Egyéb kategória

Palvin Barbi annak az énekesnek a klipjében szerepel, akivel hírbe hozták

Palvin Barbit nemrég összehozták Julian Perretta, énekes-dalszerzővel, miután egy édes, közös képet posztoltak. Most Barbi az énekes romantikus videóklipjében kapott főszerepet és azt is tisztázták, milyen kapcsolatban állnak.

vous - 2018.04.04.
Palvin Barbi annak az énekesnek a klipjében szerepel, akivel hírbe hozták

Hamarosan megjelenik Julian Perretta legújabb videóklipje, amiben Palvin Barbi kapta a főszerepet. Bár a szerelmes dalhoz egyelőre csak egy előzetes érkezett a rajongók egyből találgatni kezdtek, hogy a való életben is gy párt alkotnak-e.

Julian Perretta az a személy, akivel a bulvár már összehozta a gyönyörű magyar modellt, miután megosztotta az alábbi képet. Sokáig valóban úgy tűnt, hogy egy párt alkotnak. 

Objektum doboz

Az On the line című dalhoz készült kisfilm valóban nagyon hitelesre sikerült, a kémia megvan Barbi és Julian között, így nem csoda, ha rajongók kommentben azt kérdezgették, együtt vannak-e?

A kérdést maga Barbi válaszolta meg, miszerint csupán nagyon jó barátok.

Objektum doboz

palvin barbi

Nem Leonardo DiCaprio, és nem is Lewis Hamilton: Palvin Barbit három perc alatt három pasival láttuk

Palvin Barbara nagyon belehúzott, soha nem láttuk még ennyi pasival egyszerre.

A Glamour-gálán jártunk, ahol Barbi is megjelent – nagy sikere volt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.