Egyéb kategória

Dylan Sprouse Budapesten van Palvin Barbival

Nyáron robbant a hír, miszerint a magyar szupermodell és az amerikai színész, Dylan Sprouse egy párt alkotnak. Azóta az álompár boldogabb, mint valaha, és úgy tűnik Dylan idén már másodjára látogat szerelme otthonába.

vous - 2018.12.30.
Dylan Sprouse Budapesten van Palvin Barbival

Úgy tűnik még mindig dúl a szerelem Palvin Barbi és Dylan Sprouse között, hiszen ebben az évben nyár után már másodjára látogatja meg szerelmét az egykori Disney sztár Magyarországon. Bár az ünnepeket külön töltötték családjaik körében, úgy tűnik nem bírták tovább egymás nélkül, és Dylan otthagyva Amerikát, Magyarországra, azon belül is Budapestre utazott barbihoz, hogy az év hátralevő részét, és a szilvesztert együtt tölthessék. Mindezt elképesztő aranyos Instagram sztorikkal osztják meg a nagyvilággal, melyek szerint Dyan igen otthonosan érzi magát Budapesten. Egy biztos; a szerelmük erősebb, mint valaha, ha pedig szemfülesek vagyunk, akkor egy igazi amerikai sztárt is elcsíphetünk Pest utcáin az elkövetkezendő időkben.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.