Egyéb kategória

Palvin Barbara aktja felbolygatta az internetet: sosem volt még ilyen meztelen

Palvin Barbiról eddig is tudtuk, hogy nem a szégyenlős fajta – ezt most bebizonyította sokadjára is. Barbi a LOVE magazinnak állt modellt, teljesen meztelenül.

vous - 2017.07.28.
Palvin Barbara aktja felbolygatta az internetet: sosem volt még ilyen meztelen

Palvin Barbit már láthattuk lenge öltözetben a MAXIM és a francia Lui magazin oldalain is, valamint az is elég forróra sikerült, amikor újraforgatták vele Sharon Stone bugyi nélküli jelenetét. Ezek azonban eltörpülnek a most megjelent fotó mellett. Barbit most először láthatjuk teljesen meztelenül.

palvin barbi

Szexi bőrszoknya és csupasz cicik – Palvin Barbi legforróbb Insta-fotói 

Az tény, hogy Palvin Barbi gyönyörű, és az is, hogy ezt nem fél megmutatni. Instagramjára ugyanis sorra tölti fel a szexibbnél szexibb fotókat, amelyeken már csak egy aprócska anyagdarab takarja bájait – vagy még az sem. Legfrissebb fotóján csupán egy forró bőrszoknyában, félmeztelenül pózol.

A cikk ITT folytatódik.

A LOVE magazin fotóján pár nyakláncon és karkötőn kívül SEMMIT nem visel. Kebleit teljes valójában csodálhatja meg mindenki, kezeivel nem takarja, a délebbi, intim testrészét viszont igen. Az aktképet csak kitakarva mutatjuk meg – azonban a megfelelő kulcsszavak beírásával bárki számára elérhető a neten. 

Egy ruhás kép ugyanebből a sorozatból! 

A fotó helye, amit a menedzsment kérésére eltávolítottunk! 

Íme az aktfotó!

A fotó helye, amit a menedzsment kérésére eltávolítottunk! 

Wow!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!