Egyéb kategória

DIY húsvét – szuper asztaldekorációk saját kezűleg

Lassan valóban elhihetjük, hogy megérkezik a várva várt tavasz, s közeleg a húsvét is. A tojás, a bárány és a nyuszi mellett a barka a leggyakoribb húsvéti szimbólum, mindezek felhasználásával kezdhetünk ötletelni, milyen kreatív és egyszerű asztaldíszt készíthetünk a feltámadás ünnepére. Következzék néhány inspiráció, miképp és miből varázsolhatunk látványos húsvéti kompozíciót az ünnepi asztalra.

vous - 2018.03.28.
DIY húsvét – szuper asztaldekorációk saját kezűleg

Minimalisták kedvence

Vágjunk néhány friss nyírfavesszőt, tekerjünk belőlük kicsiny koszorúkat. A nyírfakoszorúkba belehelyezhetjük a húsvéti tojásokat, akár mindenféle festés, illetve dekoráció nélkül is szépségesen mutatnak.

Objektum doboz

Tojások dekupázsdíszítéssel

A dekupázs technika a tojásdíszítéskor is jól jöhet. Akár témához illő, akár tavaszi virágokat ábrázoló, apró mintás szalvétát használunk, mindegyik jó választás.

Objektum doboz

A cikknek itt még koránt sincs vége, a folytatást ide kattintva nézhetitek meg.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.