Egyéb kategória

Mi már tudjuk, hogyan mentek férjhez 2018-ban – A legnagyobb esküvői trendek

Ha 2018-ra tervezitek az esküvőtöket, már biztosan számtalan ötlet van a fejetekben, amit szeretnétek megvalósítani a nagy napon. Az esküvőszervezés komoly munka, még azoknak is feladja a leckét, akik hasonló területen dolgoznak a hétköznapokban. Hogy egy kicsit megkönnyítsük a dolgotokat, inspirációként elhoztuk 2018 esküvői trendjeit. Reméljük, lesz olyan, amelyikből ötletet tudtok meríteni a saját esküvőtökhöz.

vous - 2017.12.01.
Mi már tudjuk, hogyan mentek férjhez 2018-ban – A legnagyobb esküvői trendek

1. Fánkfal

Meztelen torta? Kristálytorta? Fánkok egymásra pakolva? Ugyan! 2018-ban a fánkfal lesz a legmenőbb! Ha magatok sütnétek meg, testvéroldalunkon, a Cookta.hu-n találtok számtalan receptet. 

Objektum doboz

2. Pampafű

Ha 2017 felfutó esküvői növénye a rezgő volt, akkor 2018 növénye egyértelműen a pampafű. Érdekes, hogy egyik sem hivalkodó színben, inkább a textúrájuk különlegességével hívják fel magukra a figyelmet. Kis és nagy mennyiségben is figyelemre méltó.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

3. A helyi kultúra erősödése

Azt azért nem tudjuk elképzelni, hogy díszmagyarban megyünk férjhez, de a tradicionális népviselet elemei megjelenhetnek akár a menyasszonyi ruhán, akár a menyecskeruhán.

Objektum doboz

Objektum doboz

4. Költségkímélő kis esküvők

Jó, hír, hogy a meghitt, családias esküvők kapnak egyre nagyobb szerepet a trendek szerint is. Amúgy kizárt dolognak tartjuk, hogy valaki a trendek alapján dönt arról, hány vendéget hívjon meg…

5. Átlátszó esküvői sátor

A sátras esküvőt új szintre emelik 2018-ban: az átlátszó sátorban kis túlzással a csillagok alatt keringőzhetünk akár szakadó esőben is.

Objektum doboz

6. Som a tortán

A virágzó som 2018-ban nem az esküvői csokorban, hanem a tortán kap helyet – és terv szerint marcipánból készül.

Objektum doboz

7. Színes gyertyák

A hófehér gyertyák, mécsesek helyett itt az ideje színekben is gondolkodni. Ezeket vegyesen is használhatjuk a fehérek mellett, így lágyabb, finomabb lesz az összhatás.

Objektum doboz

8. Növénykék a cserépben

A kaktuszok és pozsgások kifejezetten slágernövénynek számítanak néhány éve, így nem csoda, ha az esküvői dekorációban is szerepet kapnak.

Objektum doboz

Ha a szervezésben van szükségetek segítségre, nézzétek újra sztárszerzőnk, Takács Nóra videóját, aki 2017-ben ment férjhez, de a tippjei örök érvényűek:

Objektum doboz

Objektum doboz

szep-ruha-eskuvo

+1 trend 2018-ra: zöld esküvők

Ajánlott cikkek