Egyéb kategória

Elcsattant a legforróbb celebcsók 2017-ben: Britney Spears és pasija odatette magát

Britney Spears családi napot tartott. Fiaival és párjával, a 23 éves Sam Asgharival egy Lakers-meccsre látogattak el Los Angelesben. Volt ott körömrágás, forró csók és önfeledt nevetés is!

vous - 2017.11.30.
Elcsattant a legforróbb celebcsók 2017-ben: Britney Spears és pasija odatette magát

Britney Spears először jelent meg nyilvános eseményen fiaival és szerelmével, Sam Asgharival együtt. A kis család egy Lakers-meccsre látogatott el, ahol a VIP-sorból élvezhették a sporteseményt. 

sam-asghari

Ismerjétek meg a brutál szexi Sam Asgharit!

Megmenekültetek! Megmenekültetek egy unalmas facebookozástól, ugyanis a következő pár sor után tutira nem bánjátok meg, hogy lekattintottátok ezt a cikket.

Ismerjétek meg Sam Ashgarit olyan közelről, amilyenről csak lehet!

Britney igazán kicsípte magát, mostanában szereti mutogatni tökéletes testét, nem csoda, hiszen bombaformában van. Sosem nézett még ki ilyen jól.

Egy erősen dekoltált fehér blúzt és egy fekete rövidnadrágot választott, így garantáltan mindenki tátott szájjal figyelte az énekesnőt! Mutatjuk képekben, mi történt. 

Hú, de forró…

Objektum doboz

Úgy tűnik, Brit még mindig nem tudott leszokni a körömrágásról

Objektum doboz

A szerelmespár (a képek lapozgathatóak) 

Objektum doboz

Már egy ideje pletykálják, hogy Britney mellplasztikán esett át, amit ráadásul pasijától kapott… Nos, valóban nagyobbnak tűnnek a keblei, de mint tudjuk, egy tökéletesen megválasztott push-up melltartó csodákra képes.

Pózoltak a kamerának is

Objektum doboz

Ez már vonulás! 

Objektum doboz

Csodálatos!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.