Egyéb kategória

Elcsattant a legforróbb celebcsók 2017-ben: Britney Spears és pasija odatette magát

Britney Spears családi napot tartott. Fiaival és párjával, a 23 éves Sam Asgharival egy Lakers-meccsre látogattak el Los Angelesben. Volt ott körömrágás, forró csók és önfeledt nevetés is!

vous - 2017.11.30.
Elcsattant a legforróbb celebcsók 2017-ben: Britney Spears és pasija odatette magát

Britney Spears először jelent meg nyilvános eseményen fiaival és szerelmével, Sam Asgharival együtt. A kis család egy Lakers-meccsre látogatott el, ahol a VIP-sorból élvezhették a sporteseményt. 

sam-asghari

Ismerjétek meg a brutál szexi Sam Asgharit!

Megmenekültetek! Megmenekültetek egy unalmas facebookozástól, ugyanis a következő pár sor után tutira nem bánjátok meg, hogy lekattintottátok ezt a cikket.

Ismerjétek meg Sam Ashgarit olyan közelről, amilyenről csak lehet!

Britney igazán kicsípte magát, mostanában szereti mutogatni tökéletes testét, nem csoda, hiszen bombaformában van. Sosem nézett még ki ilyen jól.

Egy erősen dekoltált fehér blúzt és egy fekete rövidnadrágot választott, így garantáltan mindenki tátott szájjal figyelte az énekesnőt! Mutatjuk képekben, mi történt. 

Hú, de forró…

Objektum doboz

Úgy tűnik, Brit még mindig nem tudott leszokni a körömrágásról

Objektum doboz

A szerelmespár (a képek lapozgathatóak) 

Objektum doboz

Már egy ideje pletykálják, hogy Britney mellplasztikán esett át, amit ráadásul pasijától kapott… Nos, valóban nagyobbnak tűnnek a keblei, de mint tudjuk, egy tökéletesen megválasztott push-up melltartó csodákra képes.

Pózoltak a kamerának is

Objektum doboz

Ez már vonulás! 

Objektum doboz

Csodálatos!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.