Egyéb kategória

Csak egy produkciót kell látnotok a Sztárban sztár legutóbbi adásából!

Nincs hét Sztárban sztár nélkül és lassan kezdjük megszokni, hogy a mi és a zsűri véleménye még köszönőviszonyban sincs. Ezúttal nem a három kedvencünket mutatjuk meg az adásból – legfőképpen azért nem, mert Kollányi Zsuzsi Britney Spearst alakította és erről beszélnünk kell!

vous - 2017.10.02.
Csak egy produkciót kell látnotok a Sztárban sztár legutóbbi adásából!

Mivel a Britney Spears iránti rajongásomat már több módon kifejeztem, nem mehetek el cikk nélkül amellett, hogy Britney-t viszont láthattam a vasárnapi adásban. 

Már nem kérdés, hogy az idei évadból a kedvenc női versenyzőnk Kollányi Zsuzsi. Zsuzsi a vasárnapi adásban Britney Spearst testesítette meg a színpadon – nem is akárhogyan. Tudnotok kel, hogy a Sztárban sztár öt évadában eddig három szezonban (immár négyben) alakították Britney-t, mutatom! 

Tóth Gabi – Toxic

Objektum doboz

Muri Enikő – Baby One More Time

Objektum doboz

Sajnos Szinetár Dóra produkciója már nem elérhető sehol, ő az Ooops I Did It Again című számot adta elő 

turanszki-emoke-egy-magyar-lany-esete-a-pophercegnovel-3-ok-amiert-menthetetlenul-imadom-britney-spearst

3 ok, amiért menthetetlenül imádom Britney Spearst

Ha rendszeresen olvassátok a VOUS-t, már nyilván rájöttetek, hogy a kedvenc énekesnőm Britney. Minden mozdulatát, minden hírt követek róla, majdnem minden albuma rajta van a telefonomon, akárhová megyek, Britney-t hallgatok. Volt, hogy tinilányok kinevettek a villamoson, mert a fülesen át hallották a Baby One More Time-ot. Nekik küldöm ezt a cikket, és azoknak, akik nem értik, miért lehet rajongani Britney Jean Spearsért.

A cikk ITT folytatódik.

Kollányi Zsuzsi pedig Britney 2016-os billboardos medley-jéből adott elő pár dalt. Nos, a látvány magáért beszél: le a kalappal, Zsuzsi külsőre valóban hasonlított Britney-re, és az is látszott, hogy mindent beleadott, felkészült Britney-ből. (Köszönjük!)

Ami pedig szerintem a leginkább számított, hogy Zsuzsi nem gyűlölte az általa megformált előadót. (Mint ahogy elhangzott, Tóth Gabi és Szinetár Dóra sem kedvelte különösen Britney-t, ami nem baj, de sokat számít, hogy a produkció ne paródia legyen.)

Britney-rajongóként azt is biztosan állíthatom, hogy Zsuzsi nagyon jól levette az énekesnő mozgását, még ha hangban nem is kaptuk meg Britney-t. (Ez azért elég nehéz lett volna, szinte lehetetlen.) 

Egy szó mint száz:

Kollányi Zsuzsi a Sztárban sztár történelmének legjobb Britney-je!

Objektum doboz

Ami viszont nagyon szúrja a szemem, hogy Liptai Claudia eddig a négy Britney-produkcióból hármat zsűrizett és mindegyik kritikájában elhangzott:

Britney még soha az életében nem énekelt ilyen jól, mint te!

Szerintem az összes rajongótársam nevében mondhatom, hogy egyrészt ez nem igaz, másrészt már nagyon unalmas. De ez mindegy is! 

Zsuzsi minket (ezzel a produkcióval is) meggyőzött!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!