Egyéb kategória

Csak egy produkciót kell látnotok a Sztárban sztár legutóbbi adásából!

Nincs hét Sztárban sztár nélkül és lassan kezdjük megszokni, hogy a mi és a zsűri véleménye még köszönőviszonyban sincs. Ezúttal nem a három kedvencünket mutatjuk meg az adásból – legfőképpen azért nem, mert Kollányi Zsuzsi Britney Spearst alakította és erről beszélnünk kell!

vous - 2017.10.02.
Csak egy produkciót kell látnotok a Sztárban sztár legutóbbi adásából!

Mivel a Britney Spears iránti rajongásomat már több módon kifejeztem, nem mehetek el cikk nélkül amellett, hogy Britney-t viszont láthattam a vasárnapi adásban. 

Már nem kérdés, hogy az idei évadból a kedvenc női versenyzőnk Kollányi Zsuzsi. Zsuzsi a vasárnapi adásban Britney Spearst testesítette meg a színpadon – nem is akárhogyan. Tudnotok kel, hogy a Sztárban sztár öt évadában eddig három szezonban (immár négyben) alakították Britney-t, mutatom! 

Tóth Gabi – Toxic

Objektum doboz

Muri Enikő – Baby One More Time

Objektum doboz

Sajnos Szinetár Dóra produkciója már nem elérhető sehol, ő az Ooops I Did It Again című számot adta elő 

turanszki-emoke-egy-magyar-lany-esete-a-pophercegnovel-3-ok-amiert-menthetetlenul-imadom-britney-spearst

3 ok, amiért menthetetlenül imádom Britney Spearst

Ha rendszeresen olvassátok a VOUS-t, már nyilván rájöttetek, hogy a kedvenc énekesnőm Britney. Minden mozdulatát, minden hírt követek róla, majdnem minden albuma rajta van a telefonomon, akárhová megyek, Britney-t hallgatok. Volt, hogy tinilányok kinevettek a villamoson, mert a fülesen át hallották a Baby One More Time-ot. Nekik küldöm ezt a cikket, és azoknak, akik nem értik, miért lehet rajongani Britney Jean Spearsért.

A cikk ITT folytatódik.

Kollányi Zsuzsi pedig Britney 2016-os billboardos medley-jéből adott elő pár dalt. Nos, a látvány magáért beszél: le a kalappal, Zsuzsi külsőre valóban hasonlított Britney-re, és az is látszott, hogy mindent beleadott, felkészült Britney-ből. (Köszönjük!)

Ami pedig szerintem a leginkább számított, hogy Zsuzsi nem gyűlölte az általa megformált előadót. (Mint ahogy elhangzott, Tóth Gabi és Szinetár Dóra sem kedvelte különösen Britney-t, ami nem baj, de sokat számít, hogy a produkció ne paródia legyen.)

Britney-rajongóként azt is biztosan állíthatom, hogy Zsuzsi nagyon jól levette az énekesnő mozgását, még ha hangban nem is kaptuk meg Britney-t. (Ez azért elég nehéz lett volna, szinte lehetetlen.) 

Egy szó mint száz:

Kollányi Zsuzsi a Sztárban sztár történelmének legjobb Britney-je!

Objektum doboz

Ami viszont nagyon szúrja a szemem, hogy Liptai Claudia eddig a négy Britney-produkcióból hármat zsűrizett és mindegyik kritikájában elhangzott:

Britney még soha az életében nem énekelt ilyen jól, mint te!

Szerintem az összes rajongótársam nevében mondhatom, hogy egyrészt ez nem igaz, másrészt már nagyon unalmas. De ez mindegy is! 

Zsuzsi minket (ezzel a produkcióval is) meggyőzött!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.