Egyéb kategória

Zámbó Krisztián: Adjatok rám göndör hajat és én vagyok a Zámbó Jimmy!

Jövő héten vasárnap elindul a sokak által kedvelt Sztárban Sztár műsor a TV2-n. A versenyzők között Zámbó Krisztián is fellép, aki egy kicsit aggódik, hogy mi lenne a nézők reakciója.

vous - 2022.01.28.
Zámbó Krisztián: Adjatok rám göndör hajat és én vagyok a Zámbó Jimmy!

Az énekes a TV2-n február 6-án induló Sztárban Sztár műsorban fog versenyezni. Célja a közönség szórakoztatása lesz. "Most mindenkinek hatalmas szüksége van erre ezekben a borongós időkben, hogy valaki kizökkentse őket a sivár hétköznapok szomorú mókuskerekéből" – mesélte a Borsnak Zámbó Krisztián.

Pontosan emiatt állok úgy hozzá a műsorhoz, hogy nevettetni szeretnék és boldogságot árasztani a színpadról. Az én családomtól amúgy sem áll annyira távol a bohóckodás. Sokan gondolják édesapámról, hogy egy konzervatív, mindig komoly ember volt. Elárulok egy titkot: Apu nagyon tudott szórakozni és dilizni. Szeretném átadni az embereknek ezt a családi energiát, ami bennem, Árpyban vagy pláne apámban megvolt

– mondta az énekes, aki arról is mesélt a lapnak, hogy milyen lenne, ha egy produkció miatt édesapja bőrébe kellene bújnia.

zambo krisztian

Zámbó Krisztián nagyon hasonlít édesapjára, ezért ha arra kerülne a sor, hogy az ő bőrébe bújjon, szívesen tenné.
Forrás:
Instagram.com

"Semmiképpen sem szomorú számot választanék, hanem valami olyasmit, ami boldogságot ébreszt az emberek szívében. Olyan szinten szerencsés helyzetben vagyok, hogy a fizimiskám, arcom egy az egyben apámé. Adjatok rám egy göndör hajat és én vagyok a Zámbó Jimmy" – nevetett nosztalgiázva az énekes. 

Zámbó Krisztián szeretné, ha az emberek örömet éreznének, ha ő imitálná édesapját, és semmiképpen sem bánattal a szívükben néznének a színpadra. Sajnos azonban nem tudja, hogy édesapjával való hasonlósága milyen reakciót válthatna ki a közönségből.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.