Egyéb kategória

Újra együtt a Jersey Shore csapata: az egykori szereplő férjhez ment

Több mint öt év telt el azóta, hogy a Jersey Shore véget ért, azóta pedig a teljes csapatot együtt nem is láthattuk. Most azonban Deena esküvője összehozta a bandát.

vous - 2017.10.30.
Újra együtt a Jersey Shore csapata: az egykori szereplő férjhez ment

Az egykori Jersey Shore-szereplő Deena egybekelt Christopher Bucknerrel szombaton. A lagzit New Jersey-ben tartották, ahová az egykori show szereplői is hivatalosak voltak. 

Objektum doboz

Snooki, JWoww, Sammi, DJ Pauly D, Vinny és Mike is jelen volt a szertartáson, ami teljesen emlékeztetett minket egy Jersey Shore-epizódra. Bár a szereplőket így együtt most láthattuk újra, de Snooki, JWoww, valamint Sammi továbbra is jó barátok maradtak. 

Objektum doboz

A képről egyedül Ronnie hiányzik, aki sokáig Sammivel alkotott egy párt…  

Snooki egy videót is megosztott a buliról, ami totálisan olyan, mintha csak egy epizód lenne a Jersey Shore-ból

Objektum doboz

regi-magyar-musor

„Szexi vagy nem?” – Régi magyar tévéműsorok, amiket visszasírunk

Nem, mi tiniként nem csavarogtunk, mi suli után levágódtunk a tévé elé, és néztük a kimondottan nekünk való sorozatokat, műsorokat. Emlékeztek még ezekre a magyar tévés produkciókra?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.