Egyéb kategória

3 sajtos katona: izgalmas vendégváró falatkák villámváltozatban

Vendégvárónak vagy baráti borozgatáshoz, beszélgetéshez nélkülözhetetlenek a falatnyi, ízletes kis katonák, amiket csak úgy menet közben, a társalgás sodrában bekapkodhatunk. Nem kell feltétlenül komplikált előkészület ezekhez, a különlegesség nem a bonyolultságban, hanem az ízek párosításában rejlik.

vous - 2017.09.15.
3 sajtos katona: izgalmas vendégváró falatkák villámváltozatban

Nincs mindig idő és kedv hosszadalmas előkészülethez, pogácsatészta gyúrásához, kelesztéséhez, sodorgatáshoz és kiszurkáláshoz… Senki nem is fogja hiányolni a házi pogit, ha kínálunk helyette valami mást, ami újszerű, kreatív és ötletes, no meg persze álomfinom, és jól illik egy koccintáshoz, pontosabban egy pohár borhoz.

fingerfood-falatka-parti1

Beszélgetős, borozós baráti bulihoz: egyszerű és finom falatkák és finger foodok

Lehet vendégváró, de egy egész estés beszélgetős, borozós bulit is elvisz a hátán a zseniális finger food, ha többfélét készítünk belőle, sőt szilveszterre is ideális. Nem kellenek evőeszközök, se tányér, csupán néhány szalvéta, ráadásul színes, sokféle, mókás, ha csak falatkákkal készülünk – mutatunk néhány szuper és egyszerű ötletet!

Így most hoztunk 3 olyan ötletet – receptnek azért nem neveznénk –, ami pillanatok alatt elkészül. Nem túlzás, hogy a három együtt is elkészíthető 10 perc alatt, és máris katonásan sorakoznak a vendégekre várva. Isteni finomak, gyümölcsösek, könnyű és testesebb borokhoz is jól illenek, nem drágább, érlelt sajtokkal, hanem jó áron is beszerezhető friss sajtokkal készülnek.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek