Egyéb kategória

Finom és diétás: 5 turmix a karcsúbb alakért

A turmixok és smoothie-k tökéletes napindítók, főleg ha szeretnénk néhány kilótól megszabadulni. Érdemes olyan zöldségeket és gyümölcsöket kombinálni, amelyek segítenek vízhajtásban és a puffadás megszüntetésében. 5 olyan turmixot mutatunk, amelyek ezeket tudják, ráadásul finomak is.

vous - 2017.08.13.
Finom és diétás: 5 turmix a karcsúbb alakért

A karcsúsodást semmilyen varázsturmix nem hozza meg önmagában, ne is áltassuk magunkat. De ha 3-4 napot rászánunk arra, hogy reggel és délben egy nagyobb adag turmixot iszunk, késő délután pedig csak egy könnyű salátát, akkor ezekkel az italokkal és módszerrel bizony búcsút inthetünk 2-3 kilónak.

 Így laposabb hassal, a vízvisszatartás és a puffadás megszűnésével is számolhatunk.

1. Sárgadinnye-görögdinnye-uborka

Mindhárom alapanyag hatalmas víztartalommal bír, könnyen eltelít, erős vízhajtó hatással bírnak. A dinnyék tele vannak káliummal, jótékonyan hatnak az anyagcserére, és bár viszonylag magas a cukortartalmuk, az uborka ezt tökéletesen ellenpontozza.

A recept: 1/2 kígyóuborkát, 1/2 sárgadinnyét és 1 nagy szelet kimagozott görögdinnyét felkockázunk, turmixba tesszük, hozzáfacsarjuk 1 citrom levét, és simára turmixoljuk. Jégkockával hűsítőnek is ideális.

A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek