Egyéb kategória

4 fotó, amit ne posztoljatok a lánybúcsúról soha

A lánybúcsú a legtöbb nő életében jó buli, izgalmas este, vicces feladatokkal. Mondjuk szerény véleményem szerint a lánybúcsúk egy része átmegy közhelyekkel megtűzdelt buliba, pedig lehet ezt jól is csinálni. Ha pedig már közhelyesre sikerül, akkor legalább képet ne posztoljunk róla. Íme a top 4 legnagyobb közhely a lánybúcsúkról!

vous - 2017.07.01.
4 fotó, amit ne posztoljatok a lánybúcsúról soha

1. Csápolás a limuzin tetőablakából

Egy időben tényleg menő volt luxuslimuzint bérelni, csapatostul kipréselni magatokat a tetőablakon, és visongani, de már nem az. A képeken sem szokott jól kinézni a dolog, szóval éljünk inkább azzal a szabállyal, hogy ami a lánybúcsún történik, ott is marad: ne tegyük közszemlére a közösségi oldalon.

Objektum doboz

2. Részletek a sztriptízről

A chippendale fiúk rendelése lánybúcsúra pont olyan elcsépelt közhely, mint a luxuslimuzin vagy a pénisztorta. Szerencsére az utóbbi időben egyre többen jönnek rá arra, hogy aki épp boldog feleséggé készül válni, az nem vágyik arra, hogy kettesszekrény méretű férfiak olajos testtel vonagoljanak előtte, urambocsá' rajta. Például én se akartam.

Arra ott van a leendő férj. 

Objektum doboz

3. Pénisz formájú dolgok

Valamikor cuki volt, meg izgi, ha pénisz formájú tortával, szívószállal, nyaklánccal várták a menyasszonyt, de ma már ez is közhelyes. Inkább a workshopok és a tematikus lánybúcsúk kerültek előtérbe

Objektum doboz

4. Részeg pillanatok

Oké, hogy a lánybúcsú amolyan igazi ereszd el a hajam buli, és nincs is baj az alkohollal, ha valaki bírja. De a részeg menyasszony nem néz ki jól, úgyhogy ez maradjon meg inkább a privát mappában, ne tegyük közszemlére.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek