Egyéb kategória

Merevedések, taperolás és más undorító dolgok, amiket csak nők élnek át szórakozóhelyeken

A férfiakban és nőkben közös, epekedve várják a hétvégét, hogy végre-valahára elmehessenek a barátaikal és barátnőikkel kirúgni a hámból, lazítani és bulizni. Abban viszont különböznek, hogy a nők nem molesztálják a férfiakat abban a pillanatban, amikor kicsit is zsúfoltabb lesz a táncparkett.

vous - 2022.02.21.
Merevedések, taperolás és más undorító dolgok, amiket csak nők élnek át szórakozóhelyeken

Tudom, ez túl erős általánosítás volt, de egyszerűen nehéz nem így érezni nőként, mert szinte minden egyes alkalommal megtörténnek a következő undorító dolgok velünk, ha belépünk egy szórakozóhelyre. És nem, a hiba nem bennünk van, és nem abban ahogyan öltözködünk, sem abban, ahogy viselkedünk, hanem abban keresendő, hogy sok férfi nem képes ember módjára viselkedni részegen.

Nem értik, hogy a nem, az tényleg nem

Sokszor nem több egy kis kellemetlenségnél, de gyakran fajul vitáig az, hogy a férfiak nem hajlandóak megérteni, hogy a nem, az nem. Azzal nincs semmi bajom, ha valaki egynél többször próbálkozik, de amikor elkezd követni, zaklatni, magyarázatot követelni, hogy miért nem vevő a leányzó őrá, majd ezek után sértegetni kezdi, na az már átlép egy határt. Ettől a ponttól kezdve nem csinál semmi mást, csak zaklat, rosszabb esetben fenyeget valakit.

És tök király, hogy ezt senki más nem hallja, ettől függetlenül, akinek ilyen barátja van, az szálljon kicsit magába, hogy miért hagyja így viselkedni a haverját. Ezt azért mondom, mert az illető biztos nem fog elgondolkodni a viselkedésén, mert nem hiszem, hogy aki ilyen ember részegen, az józanon jobb belátásra térne.

Taperolás és más disznóságok

Már az előző is ocsmány dolog volt, de ennél rosszabb dolgokat is átélnek a nők. Kezdjük a rendszeres taperolással, alányúlással, ami tettleges molesztálás, tehát bűncselekmény. Undorító, gerinctelen húzás, amiért ott helyben el kéne törni az ujját mindenkinek, aki csinálja. Nem érdekel, hogy ki milyen ruhát hordott, mit mondott, ilyet nem csinálhat senki.

szorakozohely

Nem mentség az, ha valaki ittas.
Forrás:
Canva.com

Ahogy a nemi szervét se dörgölhetné másokhoz, de sajnos ezt is rendszeresen csinálják férfiak. Hát könyörgöm, aki ennyire nem bír magával, az intézze el magát buli előtt otthon, ne nőket próbáljon meggyalázni a merevedésével. Kíváncsi lennék az ilyen mit szólna ahhoz, ha az ő combjához dörgölné hozzá az álló szerszámát egy másik férfi, aki nem hajlandó abbahagyni, csak ha ellöki az ember magától. Gondolom, nem élvezné annyira, ha a helyzet másik végén állna.

Nincs kifogás

Végezetül csak ismételni tudom magam, hogy nincs mentség az ilyen viselkedésre. Se az alkohol, se a hangos zene, se a sötétség, se a tömeg nem jogosít fel senkit arra, hogy másokat zaklasson. Arról nem is beszélve, hogy a férfiaknak nem kell minden buli után attól tartania, hogy összefut egy különlegesen erőszakos „hódolójával” az utcán.

Ajánlott cikkek