Egyéb kategória

Valaki szóljon Guinnesséknek! Ő a világ legnagyobb macskája cím esélyese

Újabb állati videóra bukkantunk. A kisfilm főszereplője Omar, a cicus, aki a világ leghosszabb macskája címre pályázik. Adottságait látva igazán esélyes.

vous - 2017.05.19.
Valaki szóljon Guinnesséknek! Ő a világ legnagyobb macskája cím esélyese

Omar egy kandúr Main Coon cicus, és a maga 14 kilójával és 120 cm-es hosszúságával talán világuralomra törhet. Gazdája azt mondja, hogy amikor a cicus 1 évesen már 9 kiló volt, azt gondolták, megállt a növésben, azonban tévedtek, Omar csak nőtt és nőtt.

fajtatiszta-bengali-macska1

„Nem mindenki kaphat cicát” – így keressetek tisztességes macskatenyésztőt!

A kiscicákat mindenki szereti, cukik, kicsik, szóval KELL! Ez az érzés csak fokozódik, ha az interneten oly népszerű macskás videók egyikében meglátunk és megszeretünk egy bizonyos fajtát. Velem pontosan ez történt. Kiskorom óta rajongok a macskákért, egy éve pedig különös szerelem alakult ki az egyik fajta iránt. Elhatároztam, egyszer lesz fajtatiszta cicusom. Böngésztem a neten, gondoltam, felkészülök, tájékozódom. Elakadtam!

Hivatalosan még nem az ausztrál macsek a rekordtartó (118 cm hosszú a jelenleg bejegyzett leghosszabb cica), de gazdája már felvette a kapcsolatot az illetékesekkel, hogy Omar legyen hivatalosan is a leghosszabb cica a világon.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!