Világ

Megható, hogyan váltották valóra egy mozgássérült édesanya álmát

Egy álom, egy elszánt Photoshop-mágus és egy ügyes csapat kellett ahhoz, hogy megszülessen az egyik legklasszabb jótékonysági projekt, amivel eddig találkoztam. Vigyázat, szem nem marad szárazon!

vous - 2017.05.14.
Megható, hogyan váltották valóra egy mozgássérült édesanya álmát

Sarah-Jane valamikor aktív életet élt, túrázott, imádott a természetben csatangolni, síelt, és kalandjaiban kisfia is vele tartott. Nagy álma volt, hogy a fiával együtt még sokáig hódoljanak ennek a közös szenvedélynek, elvégre mi más erősítheti meg a kapcsolatot anya és fia között, mint egy közös hobbi?

Az élet azonban közbeszólt. Egy rutinműtét miatt ugyanis Sarah-Jane kerekesszékbe került.

Egy ideig még bizakodott abban, hogy ez csak átmeneti állapot, ám végül kénytelen volt elfogadni, hogy a kerekesszékben élt élet az új „normális”, amit el kell fogadnia. Az édesanya legnagyobb szívfájdalma az volt, hogy nem tud a fiával tartani, nem tud vele kalandokat átélni fizikai korlátai miatt. Eddig.

A The Heart Project munkatársai ugyanis úgy döntöttek, ledöntik ezeket a fizikai korlátokat. Photoshop-mágus munkatársukkal, Benjamin Von Wonggal készítettek egy olyan fotósorozatot az anyáról és a fiáról, ami könnyeket csalt az anya szemébe. A fotón egy kalandos történet elevenedik meg, amit félig valós képek alapján készített el a fotós, ami köré egy hamis, ám annál mesésebb valóságot épített fel.

A végeredményt, és azt, hogyan készültek el a képek, nézzétek meg a videóban!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek