Egyéb kategória

A szerelem hizlal (engem): a boldog párkapcsolat egyenlő a plusz kilókkal?

Megvannak a szingliségnek is a maga előnyei, úgy, ahogy párkapcsolatban élni is mámor, főleg egy boldog, harmonikus kapcsolatban. Most utóbbi lesz terítéken, avagy az, hogy mennyire változtatja meg a külsőnket, ha tökéletes a szerelmi életünk.

vous - 2017.05.09.
A szerelem hizlal (engem): a boldog párkapcsolat egyenlő a plusz kilókkal?

Egy mondatban, tömören: nagyon durván. Legalábbis az én külsőmet. Szerintem kétféle nő létezik: aki boldog párkapcsolatban felszed pár kilót, és aki lefogy. Én az előbbibe tartozom.

Immár 4 és fél éve élek boldog és harmonikus párkapcsolatban a rendmániás pasimmal – komolyabb veszekedésektől és botrányoktól mentesen. (Alig hiszem el, hogy ilyen van, DE VAN, talán ezért!)

Nos, a lényeg: 4 és fél év alatt összesen 20 kiló szaladt fel rám, nem mondom, hogy észrevétlenül. Nézzétek!

Forrás:
vous.hu

Egyrészt visszafogottabb lett a külsőm, a bulizós lány stílust felváltotta a pesti, dolgozó nő külső, és bár ez a kor előrehaladtának is betudható, én határozottan nem erre fogom.

A boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatomat „okolom” ezért.

A rendszeres késő esti mozik, az örömvacsorák, a közös csipszezések a tévé előtt, az együtt italozás és természetesen a tunyulás. Mert bár nagyon ciki, de a közös edzések még csak gondolatban sem merültek fel, pedig kellene. Ó, nagyon is kellene! 

emma-stone-easy-a

„Ilyen keveset eszel?” – dolgok, amiktől a hízékony nők kiborulnak

Szerintem a legnagyobb szívás nem kis mellűnek lenni, hanem hízékonynak. Természetesen én is a hízékonyak közé tartozom, ami azt jelenti, hogy a levegőtől is hízok, és heti öt vagy hat alkalommal kellene edzenem, ha kecses gazellatermetre szeretnék pályázni. Nos, ez bizonyos ideig kivitelezhető, de nem minden test viseli jól, ha folyton sanyargatják, pláne, ha a hízékonyság az evés szeretetével párosul.

Így hát az évek múlásával szépen jöttek rám a kilók, és sajnos amilyen hirtelen jöttek, annyira makacsul ragaszkodnak hozzám.

Hiába a boldog párkapcsolat, nem lenne szabad elhanyagolnunk magunkat – én vagyok csak akaratgyenge, mert úgy vélem, hogy egy finom közös vacsorától boldogabb lesz az életünk. Bár tényleg boldog vagyok a késő éjjeli közös nasitól, a testem nem annyira kedveli. (Folyamatban a változás, csak hát… még mindig szerelmes vagyok a pizzába.)

Úgy tűnik, csak engem hizlal a szerelem! Fotósunk, Ancsa például sokkal csinosabban is öltözködik, amióta feleség.

Nem mondanám, hogy feltétlenül a hosszú távú párkapcsolat változtatott a külsőmön, de egyértelműen jobban odafigyelek arra, hogy csinos is legyek néha.

Forrás:
vous.hu

Főszerkesztőnkre, Eszterre szintén nem szaladtak fel a kilók, sőt!

Hát de ezt teszi velem a párkapcsolat! Amúgy soványabb vagyok, de puhább, szóval edzésre nem sok idő jut!

Forrás:
vous.hu

Most pedig meséljetek ti!

Ajánlott cikkek