Egyéb kategória

Bulitáska pró és kontra – avagy ettől őrül meg minden nő

Istenem, ha annyi százforintosom lenne, amennyiszer el kellett döntenem, hogy viszek-e táskát a buliba, vagy nem, akkor már milliomos lennék. Úgy értem, ez a női lét sarkalatos kérdése: táska nélkül megbolondulnátok, mert egy csomó dologra lesz szükségetek, ami elfér benne, ugyanakkor maga a táska olykor megnehezíti a létezést.

vous - 2017.04.22.
Bulitáska pró és kontra – avagy ettől őrül meg minden nő

Ne tagadjátok, ti is pont úgy vagytok a táskátokkal, mint én: mindent belepakoltok. Az én táskámban mindig akad legalább három rúzs (ha nem használom, akkor is), egy imádott parfüm, a BuJo-m meg egy kicsi tolltartó, vizespalack. Persze időnként szortírozok, de sosem tart sokáig a megkönnyebbülés.

A bulitáska azért némileg könnyedebb darab, azért abba tényleg CSAK és KIZÁRÓLAG a bulizáshoz szökséges legfontosabb dolgokat teszitek. De azért még így is tud okozni csalódást meg néhány kellemetlen pillanatot. Már attól a pillanattól kezdve, hogy el kell döntenetek, melyik táska legyen A Bulitáska.

Mert ugyan csak egy icipici táskát szeretnétek…

 De rájöttök, hogy a gázspray nem fér be a rúzs mellé. A biztonság pedig fontos. A tökéletes rúzs is. Oké, akkor nagyobb táska.

Objektum doboz

Kényelmetlen

Mármint először minden nő azt hiszi, hogy sima ügy táskával bulizni, de nem. Ez nagyjából az első hónalj alatt táskát összepréselő táncizásnál kiderül. Hát még ha jön az az ominózus karfellendítős szám, amivel a táskátokat a nyakatokba szabadítjátok. Áucs!

Objektum doboz

Ha leteszitek, akkor örökké paráztok, hogy ellopják

Nem csoda, ha a ruhatár mellett döntötök. De ennek a döntésnek kettő hátulülője van. Az egyik, hogy kelleni fognak belőle dolgok. A másik az állandó rettegés, hogy mi van, ha pont a tiéteket zsebelik ki vagy emelik el.

Objektum doboz

„Vigyázol a táskákra?”

Van az a helyzet, amikor mindig valaki vállalja a táskafelvigyázó szerepét. Ez általában azt jelenti, hogy addig vigyáztok az összes táskára, míg valaki fel nem vált. Hm.

Objektum doboz

Mi ez a pillangókés a táskában?

Ugye ti is találtatok már fura dolgokat a táskátokban? Férfialsóneműt, furcsa telefonszámot, macskát?

Objektum doboz

táska

Ha nálatok is dúl a táskaszerelem…

Ajánlott cikkek