Egyéb kategória

A cicagazdik örömére: plüss karóra a kisállat szőréből

Egyes cicagazdiknak nem kell többé bosszankodnia az elhullajtott macskaszőr miatt. Adott a lehetőség, hogy órát csináltassanak belőle!

vous - 2017.03.31.
A cicagazdik örömére: plüss karóra a kisállat szőréből

Őrületes üzletágra bukkantam a neten. A cicatulajdonosok nagyon fognak örülni a kis kedvencük elhullajtott szőréből készült karóráknak – a cica egy kis része mindig a gazdival lehet. A videó bemutatja, hogyan lesz a macskaszőrből vízálló karóra. 

fajtatiszta-bengali-macska1

„Nem mindenki kaphat cicát” – így keressetek tisztességes macskatenyésztőt!

A kiscicákat mindenki szereti, cukik, kicsik, szóval KELL! Ez az érzés csak fokozódik, ha az interneten oly népszerű macskás videók egyikében meglátunk és megszeretünk egy bizonyos fajtát. Velem pontosan ez történt. Kiskorom óta rajongok a macskákért, egy éve pedig különös szerelem alakult ki az egyik fajta iránt. Elhatároztam, egyszer lesz fajtatiszta cicusom. Böngésztem a neten, gondoltam, felkészülök, tájékozódom. Elakadtam!

A fésűből kiszedett vagy a lakás egyes pontjairól összeszedett szőrt el kell küldeni a gyártó cégnek, ami átszámítva 57 ezer forintért egyedi karórát csinál belőle. Bár az ár egy kissé borsos, a köteléket cica és gazdi között kellően szimbolizálja!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.