Egyéb kategória

A cicagazdik örömére: plüss karóra a kisállat szőréből

Egyes cicagazdiknak nem kell többé bosszankodnia az elhullajtott macskaszőr miatt. Adott a lehetőség, hogy órát csináltassanak belőle!

vous - 2017.03.31.
A cicagazdik örömére: plüss karóra a kisállat szőréből

Őrületes üzletágra bukkantam a neten. A cicatulajdonosok nagyon fognak örülni a kis kedvencük elhullajtott szőréből készült karóráknak – a cica egy kis része mindig a gazdival lehet. A videó bemutatja, hogyan lesz a macskaszőrből vízálló karóra. 

fajtatiszta-bengali-macska1

„Nem mindenki kaphat cicát” – így keressetek tisztességes macskatenyésztőt!

A kiscicákat mindenki szereti, cukik, kicsik, szóval KELL! Ez az érzés csak fokozódik, ha az interneten oly népszerű macskás videók egyikében meglátunk és megszeretünk egy bizonyos fajtát. Velem pontosan ez történt. Kiskorom óta rajongok a macskákért, egy éve pedig különös szerelem alakult ki az egyik fajta iránt. Elhatároztam, egyszer lesz fajtatiszta cicusom. Böngésztem a neten, gondoltam, felkészülök, tájékozódom. Elakadtam!

A fésűből kiszedett vagy a lakás egyes pontjairól összeszedett szőrt el kell küldeni a gyártó cégnek, ami átszámítva 57 ezer forintért egyedi karórát csinál belőle. Bár az ár egy kissé borsos, a köteléket cica és gazdi között kellően szimbolizálja!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.