Egyéb kategória

Tinder? Hagyjuk már! Megtaláltuk a legmenőbb társkereső hirdetést Budapesten

Azért (is) szeretem Budapestet, mert sosem tudom, mi vár rám, ha elindulok sétálni. Legutóbb például egy olyan hirdetésre bukkantam, amit először el sem akartam hinni.

vous - 2017.03.03.
Tinder? Hagyjuk már! Megtaláltuk a legmenőbb társkereső hirdetést Budapesten

Éppen a Móricz Zsigmond körtéren sétáltam, mikor egy különös hirdetésen akadt meg a szemem. LÁNYT KERESEK – messziről még csak ennyit láttam a plakáton, de ez már elég volt ahhoz, hogy közelebb menjek, és megnézzem, mégis mi ez. Megmondom őszintén, beletelt néhány percbe, mire feldolgoztam, hogy ez kérem szépen egy szokatlanul őszinte társkereső hirdetés.

A papíron ez állt:

„Tartós kapcsolatra független, egyedülálló, dolgos lányt keresek 18 éves kortól 34 éves korig, akinek van munkája és nincs gyereke vagy háziállata. Magamról: szeretek sportolni, zenélni. Becsületes lányt keresek, aki majd a (?) feleségem (?) is lesz, de ehhez idő kell. Legyél kezdeményező, mert én félénk vagyok. Próba szerencse! Hozzám jöhetsz lakni is – ingyen, ha akarod.”

Budapest, Móricz Zsigmond körtér

Budapest, Móricz Zsigmond körtér
Forrás:
Sarkadi Nikolett

Nem tudom, megtalálta-e már a párját a plakát készítője, de az tuti, hogy nekem feldobta a napomat. Sok sikert neki!

IDE kattintva pedig egy gyönyörű, budapesti lánykérést nézhettek meg! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!