Egyéb kategória

A család az első: ezek a sztárok a rokonaikkal érkeztek az Oscar-díj-átadóra

Hollywoodban folyton pörögni kell, a filmsztárok pedig állandóan forgatásokra, műsorokba és bemutatókra járnak. Ilyen beosztás mellett alig jut idő a pihenésre, nemhogy a családi programokra: ezek a hírességek viszont bebizonyították, hogy a szüleik és testvéreik még mindig a legfontosabbak számukra.

vous - 2017.02.27.
A család az első: ezek a sztárok a rokonaikkal érkeztek az Oscar-díj-átadóra

Ballagás, diplomaosztó, esküvő: mindegy, milyen nagy esemény történik az életünkben, a legfontosabb mindig az, hogy a családunk ott legyen. Hogy együtt éljük meg ezeket a felejthetetlen pillanatokat, és ne később, fotókon mutathassuk meg, mi történt. Jó látni, hogy ez a szokás Hollywoodban sem halványult el, és még a legnagyobb világsztárok is a rokonaikkal jelennek meg a vörös szőnyegen.

Az idei Oscar-díj-átadón többen is inkább a családjukat választották, és velük együtt ünnepelték a győzelmüket/jelölésüket. Nézzük csak, kik tartoznak ebbe a táborba!

Ryan Gosling kísérőjét elnézve mindenkiben ugyanaz a kérdés merült fel: ki ez a csinos lány? Mert határozottan nem Eva Mendes, az biztos! Nem sokkal később derült ki, hogy ő egyébként Mandi, a színész nővére.

Objektum doboz

Úgy fest, a Kaliforniai álom stábja egy húron pendül, ugyanis Emma Stone a testvérével érkezett a gálára. Nem ez az első ilyen egyébként, hiszen már a SAG-díj-átadóra és a Grammyre is együtt érkeztek.

Objektum doboz

Dev Patel az anyukáját hívta el magával, aki többször is hangoztatta az este folyamán, hogy mennyire büszke fiára.

Objektum doboz

Amerika kapitány megtestesítőjénél, Chris Evansnél ez már szinte hagyomány: tavaly is egyik testvérével érkezett, ahogy idén is.

Objektum doboz

Jeremy Renner, a Bosszúállók Sólyomszeme kislányával érkezett a gálára, és bár sok fotó nem készült róluk, már ebből is látjuk, milyen aranyos!

Objektum doboz

Azért az elég menő, amikor a tesótokkal nem kávézni mentek, hanem bulizni az Oscar-gálára!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.