Trend

A csizmák kis feketéje – avagy így hordjatok veszkót 2017-ben!

Ha azt mondom, western stílus, valószínűleg Jessica Simpson country-klipje vagy a Cotton Eye Joe ugrik be elsőre, ugye? Nem csodálom! És ahhoz mit szóltok, ha azt mondom, egy vadnyugat ihlette csizma igenis lehet a ruhatár alapdarabja? Bizony, egy veszkó akár a lábbelik kis feketéje is lehet.

vous - 2017.02.20.
A csizmák kis feketéje – avagy így hordjatok veszkót 2017-ben!

Rojtok, farmer minden mennyiségben és veszkócsizma – ezeket felsorolva már nem is olyan nehéz elhinni, hogy a vadnyugati stílus néhány éve tényleg ott van a mindennapjainkban, ugye? A western hangulatú ruhadarabok és kiegészítők évről évre vissza-visszatérnek közénk,

pedig valójában nem csak egy múló trendről beszélünk: egy bőrből készült veszkócsizma alapdarabja lehet a ruhatárunknak, csak merni kell játszani és párosítani!

Wild West Store

Szerezzétek be a legszebbeket a Wild West Store-ban! 

Nem tudjátok, merre induljatok, ha igenis hiányoljátok a gardróbból a veszkócsizmát? Óbudán egy igazi vadnyugati hangulatú bolt fogad titeket, ahol a csizmák mellett kiegészítők, farmerek és veszkóingek közül is válogathattok. A western stílusú lábbelik valódi bőrből készült csodadarabok, amiket 250 munkaóra alatt készítenek el, természetesen kézzel!

Tudjatok meg még többet a csizmákról a Wild West Store oldalán!

Klasszikus veszkó a hétköznapokra, természetesen farmerhez!

A legkönnyebb dolgotok a klasszikus westerncsizmával van: alapszínei – barna, fekete, szürke – miatt szinte bármilyen őszi, téli ruhadarabbal párosíthatjátok. Tökéletes választás lehet a szürke hétköznapokra, amikor a legegyszerűbb farmerre és kötött pulcsira vágytok, mégis feldobnátok valami különlegessel.

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó
Lelőhelyek: csizma - Wild West Store, nadrág - H&M, pulóver - Zara, kabát - Mangó, táska - Mangó

Lelőhelyek: csizma – Wild West Store, nadrág – H&M, pulóver – Zara, kabát – Mango, táska – Mango
Forrás:
Molnár Anikó

Hímzett, statement veszkó alkalmakra, akár ing mellé

Hétköznapi szettek ide vagy oda, nem mindig csak a farmerhez illik a vadnyugati szexiség. Egy jól megválasztott csizma az alkalmibb, csinosabb szetteket is feldobhatja. Válasszatok különleges, hímzett vagy akár állatbőr mintás darabok közül és máris egy statement lábbelivel gazdagodtok. Az egyedi motívumok miatt a legletisztultabb, black&white outfitet is különlegessé tehetitek. Tegyétek félre a klasszikus magas sarkúkat, és párosítsátok bátran fehér inggel, kistáskával – a siker garantált!

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó
Lelőhelyek: csizma – Wild West Store, nadrág – H&M, kabát – Zara, ing – a modell sajátja , táska – Zara

Lelőhelyek: csizma – Wild West Store, nadrág – H&M, kabát – Zara, ing – a modell sajátja, táska – Zara
Forrás:
Molnár Anikó

Bordó bokacsizma buliba vagy ahova akarjátok!

Ne csak a motívumokra és a hímzésre gondoljatok, ha különleges csizmát kerestek, a színválasztás terén is legyetek merészek! Egy szupernőcis piros bőrcsizmánál aligha találtok dögösebb lábbelit – ráadásul nemcsak szőrmekabáthoz, de egy lazább, szaggatott farmerhez és neccharsinyához is passzol. Határt csak a stílusotok és a választott alkalom szabhat!

Forrás:
Molnár Anikó

Forrás:
Molnár Anikó
Lelőhelyek: csizma – Wild West Store, harisnya – Tezenis, nadrág – Bershka, felső – a modell sajátja, bunda – Promod, táska – Stradivarius

Lelőhelyek: csizma – Wild West Store, harisnya – Tezenis, nadrág – Bershka, felső – a modell sajátja, bunda – Promod, táska – Stradivarius
Forrás:
Molnár Anikó
Ajánlott cikkek