Egyéb kategória

Kuka-jenga és üres WC-papír-gurigák: 8 dolog, amit minden lakótárs átél

Amikor egyedül vagyunk otthon, unatkozunk, és örülnénk a társaságnak, amikor meg otthon van valaki, bármit megadnánk egy kis csendért. Lakótársakkal az élet egyszerre szuper és, valljuk be, idegesítő; az alábbiakat pedig mindenki átéli ebben az időszakban.

vous - 2017.02.17.
Kuka-jenga és üres WC-papír-gurigák: 8 dolog, amit minden lakótárs átél

1. Van az a lakótárstípus, aki mindig otthon van. Részben irigyeljük, hogy addig alszik, amíg csak akar, és nem kell melóba járnia. Részben pedig kicsit utáljuk is, mert olyan jó lenne néha egyedül lenni a lakásban!

2. És az előző tökéletes ellentéte: a lakótárs, akit olyan ritkán láttok, hogy már fel sem ismeritek. Csak abból tudjátok, hogy még mindig ott lakik, hogy a holmija otthon van.

Objektum doboz

3. A házimunkát felosztani még csak-csak megy, de a betartással már vannak gondok. Például amikor beindul a kuka-jenga, és mindketten azt várjátok, vajon a másik mikor kapcsol és viszi le a szemetet.

4. Elég csak egyetlen pillantást vetni erre, és máris mérgesek lesztek:

Objektum doboz

5. A lakótárs, aki sosem mosogat, baromira idegesítő. A lakótárs, aki mosogat, de a tányérok fele maszatos marad, még ennél is rosszabb.

6. De még a fenti dolgok ellenére is, cserébe, mindig van a közeledben valaki, akit rá lehet venni egy közös filmnézésre vagy vacsira.

Objektum doboz

7. Ha elfogy a tej a hűtőben, nem kell rögtön lemenni a boltba; a lakótársatoktól simán tudtok kölcsönkérni.

8. Mivel elég gyakran találkoztok, egy idő után egyre többet beszélgettek és árultok el magatokról; és igen, akár egy erős barátság is szövődhet belőle.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek