Egyéb kategória

Kuka-jenga és üres WC-papír-gurigák: 8 dolog, amit minden lakótárs átél

Amikor egyedül vagyunk otthon, unatkozunk, és örülnénk a társaságnak, amikor meg otthon van valaki, bármit megadnánk egy kis csendért. Lakótársakkal az élet egyszerre szuper és, valljuk be, idegesítő; az alábbiakat pedig mindenki átéli ebben az időszakban.

vous - 2017.02.17.
Kuka-jenga és üres WC-papír-gurigák: 8 dolog, amit minden lakótárs átél

1. Van az a lakótárstípus, aki mindig otthon van. Részben irigyeljük, hogy addig alszik, amíg csak akar, és nem kell melóba járnia. Részben pedig kicsit utáljuk is, mert olyan jó lenne néha egyedül lenni a lakásban!

2. És az előző tökéletes ellentéte: a lakótárs, akit olyan ritkán láttok, hogy már fel sem ismeritek. Csak abból tudjátok, hogy még mindig ott lakik, hogy a holmija otthon van.

Objektum doboz

3. A házimunkát felosztani még csak-csak megy, de a betartással már vannak gondok. Például amikor beindul a kuka-jenga, és mindketten azt várjátok, vajon a másik mikor kapcsol és viszi le a szemetet.

4. Elég csak egyetlen pillantást vetni erre, és máris mérgesek lesztek:

Objektum doboz

5. A lakótárs, aki sosem mosogat, baromira idegesítő. A lakótárs, aki mosogat, de a tányérok fele maszatos marad, még ennél is rosszabb.

6. De még a fenti dolgok ellenére is, cserébe, mindig van a közeledben valaki, akit rá lehet venni egy közös filmnézésre vagy vacsira.

Objektum doboz

7. Ha elfogy a tej a hűtőben, nem kell rögtön lemenni a boltba; a lakótársatoktól simán tudtok kölcsönkérni.

8. Mivel elég gyakran találkoztok, egy idő után egyre többet beszélgettek és árultok el magatokról; és igen, akár egy erős barátság is szövődhet belőle.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.