Egyéb kategória

A 90 másodperces zuhanytrükk, ami megváltoztatja az egész napotokat

A reggeli zuhany akár frissítő is lehet, ha nem negyed órán át állnánk a forró víz alatt, félálomban. Szerencsére simán lehet trükközni itt is; 90 másodperc, és éberebbek lesztek, mint a kávézás után!

vous - 2017.02.08.
A 90 másodperces zuhanytrükk, ami megváltoztatja az egész napotokat

A reggeli rutinotokban alap, hogy ébredés után lezuhanyoztok, aztán megisztok egy kávét? De hiába a frissítő fürdés, ha koffein nélkül szinte magatokhoz sem bírtok térni. Épp az ilyen esetekre van egy klassz tippünk, ami megváltoztatja az egész napotokat. A Career Girl Daily szerint minden a zuhanyozáson múlik, és összvissz 90 másodpercbe telik, hogy teljesen éberek legyetek.

A dolog lényege, hogy amikor beálltok a vízsugár alá, tekerjétek hidegebbre a hőfokot 30 másodpercig, majd jöhet a forró víz 30 másodpercig, és végül megint hidegebb víz ugyanennyi időre. Persze elég kellemetlenül hangzik, hiszen miért akarnátok lefagyasztani magatokat, amikor amúgy is hideg van? De ez a módszer beindítja a vérkeringést, ráadásul stimulálja az agyatokat és a testeteket is. A trükk pedig még Victoria Beckhamnek is bevált!

Forrás:
istock.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.