Egyéb kategória

A 90 másodperces zuhanytrükk, ami megváltoztatja az egész napotokat

A reggeli zuhany akár frissítő is lehet, ha nem negyed órán át állnánk a forró víz alatt, félálomban. Szerencsére simán lehet trükközni itt is; 90 másodperc, és éberebbek lesztek, mint a kávézás után!

vous - 2017.02.08.
A 90 másodperces zuhanytrükk, ami megváltoztatja az egész napotokat

A reggeli rutinotokban alap, hogy ébredés után lezuhanyoztok, aztán megisztok egy kávét? De hiába a frissítő fürdés, ha koffein nélkül szinte magatokhoz sem bírtok térni. Épp az ilyen esetekre van egy klassz tippünk, ami megváltoztatja az egész napotokat. A Career Girl Daily szerint minden a zuhanyozáson múlik, és összvissz 90 másodpercbe telik, hogy teljesen éberek legyetek.

A dolog lényege, hogy amikor beálltok a vízsugár alá, tekerjétek hidegebbre a hőfokot 30 másodpercig, majd jöhet a forró víz 30 másodpercig, és végül megint hidegebb víz ugyanennyi időre. Persze elég kellemetlenül hangzik, hiszen miért akarnátok lefagyasztani magatokat, amikor amúgy is hideg van? De ez a módszer beindítja a vérkeringést, ráadásul stimulálja az agyatokat és a testeteket is. A trükk pedig még Victoria Beckhamnek is bevált!

Forrás:
istock.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.