Egyéb kategória

A 90 másodperces zuhanytrükk, ami megváltoztatja az egész napotokat

A reggeli zuhany akár frissítő is lehet, ha nem negyed órán át állnánk a forró víz alatt, félálomban. Szerencsére simán lehet trükközni itt is; 90 másodperc, és éberebbek lesztek, mint a kávézás után!

vous - 2017.02.08.
A 90 másodperces zuhanytrükk, ami megváltoztatja az egész napotokat

A reggeli rutinotokban alap, hogy ébredés után lezuhanyoztok, aztán megisztok egy kávét? De hiába a frissítő fürdés, ha koffein nélkül szinte magatokhoz sem bírtok térni. Épp az ilyen esetekre van egy klassz tippünk, ami megváltoztatja az egész napotokat. A Career Girl Daily szerint minden a zuhanyozáson múlik, és összvissz 90 másodpercbe telik, hogy teljesen éberek legyetek.

A dolog lényege, hogy amikor beálltok a vízsugár alá, tekerjétek hidegebbre a hőfokot 30 másodpercig, majd jöhet a forró víz 30 másodpercig, és végül megint hidegebb víz ugyanennyi időre. Persze elég kellemetlenül hangzik, hiszen miért akarnátok lefagyasztani magatokat, amikor amúgy is hideg van? De ez a módszer beindítja a vérkeringést, ráadásul stimulálja az agyatokat és a testeteket is. A trükk pedig még Victoria Beckhamnek is bevált!

Forrás:
istock.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.