Egyéb kategória

Váratlan gyógymódot talált a migrénre egy édesanya

Ha az embernek migrénje van, akkor szenvedést jelent a lüktető fejfájás mellett a tökéletes gyógyszer megtalálása is. Sokatok már inkább feladja, és úgy vagytok vele: „majd elmúlik”. Mielőtt azonban végleg belenyugodnátok, hoztunk nektek egy alternatívát, aminek még adhattok egy esélyt, hisz sose lehet tudni, nálatok talán pont ez válik majd be!
vous - 2016.04.18.
Váratlan gyógymódot talált a migrénre egy édesanya

Eszter már részletesen megírta nektek, mi az a migrén, milyen tünetei vannak, és azt is, hogy semmi nem használ ellene. Egy Facebook-felhasználó segítségével most mégis megpróbálok javítani helyzeteteken, a kétgyermekes édesanya ugyanis egyenesen a gyerkőcök dolgai között talált rá a számára megfelelő megoldásra. A tünetmentesség nem garantált, de enyhíthető a fájdalom. Ráadásul ehhez semmilyen pirulára nem lesz szükség, csak egy kényeztető zuhanyra – írja a Popsugar.

A csodaszer egy babafürdető, a titka pedig az aromaterápiás keverék, aminek összetevői közt ott a rozmaring, az eukaliptusz és a mentol. Zuhanyzáskor hagyjátok magatokon körülbelül öt percen át, lélegezzétek be jó mélyen, végül pedig öblítsétek le!

Forrás:
www.giphy.com

Cathy Glaser, az amerikai Migrén Kutató Alapítvány elnöke, az Allure-nak adott interjújában szintén a mentol jótékony hatása mellett érvelt. Elmondta, hogy a munkájuk során már ők is többször felfigyeltek annak pozitív hatásaira. Ez azonban nem számít újdonságnak, hiszen a mentolt már évszázadok óta alkalmazzák a fejfájás elleni terápiák során a természetgyógyászatban.

Próbáljátok ki ti is az aromaterápiás fürdőt, előfordulhat, hogy semmilyen változást nem tapasztaltok, de akkor sem vesztettetek túl sokat, maximum a termék árát. A testeteknek pedig mindig jólesik egy kis kényeztetés.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!