Egyéb kategória

A depresszióra (is) a futás a megoldás?

Biztosan ti is ismertek olyan embert, aki azután kattant rá teljesen a futásra, hogy elvált, kirúgták, vagy valami rossz dolog érte az életben, amitől padlóra került, és ez segített neki újra felállni. De vajon tényleg hatásos a depresszió kezelésében?

vous - 2017.01.31.
A depresszióra (is) a futás a megoldás?

Az biztos, hogy a rendszeres testmozgás, legyen az pl. futás nemcsak a testeteket, de a lelketeket is egészségesebbé teszi.

Így segít:

Az már bizonyított tény, hogy javítja a memóriát, növeli az önbizalmat, frissíti az elmét és a lelketeknek is jót tesz a futás. Mivel növeli az endorfinszintet, boldogabbá is tesz, olyan, mint egy természetes hangulatjavító szer. A runner’s high kifejezést pedig mindenki ismeri, igaz? Szóval pillanatnyilag segít abban, hogy jobb kedvetek legyen, elterelje a figyelmeteket, és megelőzés szempontjából is igen hasznos!

A cikk még nem ért véget, IDE kattintva elolvashatjátok a folytatást.

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek