Egyéb kategória

Lányok! Ideje megismernetek a hosszú élet titkát

A hosszú élet tika nem feltétlen csak a pirulákban rejtőzhet, erre már sokszor próbáltuk felhívni a figyelmeteket. Most itt egy újabb kutatás, egyenesen Amerikából, mely szintén nem a bogyókra esküszik.

vous - 2017.01.16.
Lányok! Ideje megismernetek a hosszú élet titkát

Tavaly rotterdami kutatóktól azt tudtuk meg, hogy a házimunka akár három évvel is meghosszabbíthatja az életet. Most ebben a témakörben maradva a Harvard Egyetem Közegészségügyi Intézetének szakemberei egy újabb megállapítással rukkoltak elő.

öreg idős magány

Íme, 4 idős asszony, akik megfejtették a hosszú élet titkát

Szerelem, eljegyzés, házasság, család – nagyjából ezek a legmeghatározóbb pontok egy nő életében. De tényleg nem lehetünk boldogok ezek nélkül? Kizárt a happy end másként? Ez a négy asszony azt állítja, nem, sőt, szerintük a hosszú élet titka…

itt kiderül!

Tehát az amerikaiak azt találták, hogy azok a nők, akik növényekkel veszik körül magukat, 12%-kal hosszabb ideig élnek, mint azok, akik nem. Én ennek személy szerint nagyon örülök, hisz imádom a virágokat, és nem is egyet tartok az otthonomban. Így talán nem is annyira meglepő, hogy már többször is írtam a növényekről nektek.

Például ugye tudjátok, hogy vannak olyanok, melyek nemcsak dekorálnak, hanem gyógyítanak is? Na meg ne feledkezzünk meg azokról sem, melyek kifejezetten tisztítják a levegőt, vagy pozitívan hatnak az egészségre. Csemegézzetek ezekből, és pakoljátok teli velük a lakásotokat, hogy 12%-kal megnöveljétek az élethosszotokat!

Ajánlott cikkek