Egyéb kategória

Ezzel a 3 tippel könnyebben mehet a barátkozás felnőttkorban

Barátkozni felnőttként nem olyan egyszerű, mint amikor még gyerekek voltunk. De ne keseredjetek el, az ilyenkor – idősebb korban – kialakuló kapcsolatok tartósabbak és tartalmasabbak általában, mint a fiatalkoriak.

vous - 2017.01.15.
Ezzel a 3 tippel könnyebben mehet a barátkozás felnőttkorban

Van egy csoport a Facebookon, amelyben elég gyakran látom, hogy emberek arról adnak fel „hirdetést”, hogy szívesen ismerkednének, mert nincsenek barátaik. A dolog egyrészt bizarr, másrészt emelem a kalapom előttük, hogy vadidegenek közt megteszik ezt a lépést. Elismerésemként íme néhány tipp arról, hogy miként mehet könnyebben a barátkozás felnőttkorban.

Objektum doboz

Legyetek barátságosak

Az első és legfontosabb, ha egy új barátot szeretnétek, az az, hogy formáljátok a személyiségeteket igazán barátságosra. Legyetek mindig nyitottak, közvetlenek és pozitívak!

Járjatok el többet otthonról

Amennyiben otthon ültök és keseregtek, soha nem lesz senkitek. Ha a telefonotokat nyomkodjátok, akkor az a mai világban már fél siker. De ne feledkezzetek meg arról sem, hogy van élet a négy fal túloldalán is! Ki tudja, milyen szituációba kerülhettek a külvilágban, amelyből aztán elindulhat valami a barátság irányába.

Csatlakozzatok klubokhoz

Keressetek az ízléseteknek, a beállítottságotoknak megfelelő csoportokat, melyekbe csatlakozzatok bátran be. A szociális interakció révén hamarabb ismerkedhettek meg másokkal.

barátság barátnő lányok szőke barna

A sikeres barátság tuti receptjét nektek is ismernetek kell!

Bár sokan hajlamosak azt hinni, hogy a barátság magától működik, ez nem igaz. Nem attól igazi a barátság, hogy magától létezik, mint ahogyan a szerelem sem attól, hogy megy magától minden, mint a karikacsapás. Problémák nélkül.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide.

Ajánlott cikkek