Egyéb kategória

Soha nem gondolnátok, hogy mit rejt valójában a KitKat belseje

Csak majszoljuk és maszoljuk, közben eszünkbe se jut, hogy miből készülhet. Persze hogy a csokikról beszélek. Egészen pontosan a KitKatről. Kiderült, mit rejt a népszerű csoki belseje.

vous - 2017.01.09.
Soha nem gondolnátok, hogy mit rejt valójában a KitKat belseje

Nyilván sosem gondolkoztatok még rajta, hogy miből készülhet az egyik kedvenc csokink, a KitKat belseje. Miért is gondolkoztatok volna, hiszen az íz mindenekfelett…

Roppanós, tehát nápolyi tuti van benne!

– vagy valami hasonlót gondoltam én. Annyira nem is jártam messze az igazságtól. 

gumicukor

Soha többé nem esztek gumicukrot, ha meglátjátok, hogyan készül

Ha a kedvenc édességetek a gumicukor, akkor inkább most kattintsatok el! Megmutatjuk, hogyan készül ez a közkedvelt édesség, és tutira maradandó „élmény” lesz. Elöljáróban annyit, hogy ha vegetáriánusok vagytok, lehet, hogy soha többé nem esztek gumicukrot.

ITT kiderül, miből is készül a gumicukor!

Az BBC lerántotta a leplet a népszerű csoki belsejéről. Gondolom, már kellően kíváncsiak vagytok, esetleg valami undorító dologra gondoltok, a valóságban azonban szó sincs ilyenről. A KitKat belsejében nem más található, mint sérült KitKat. Ha-ha! 

A lényeg, hogy a gyárban azok a csokik, amik nem felenek meg a szabványnak, sérült a külsejük, buborékosak, stb… nem mennek pocsékba, felhasználják őket, illetve ezekből készül a „szép” KitKat.

A kérdés már csak az:

miből készült az első KitKat?

Szenior szerzőnk és szerkesztőnk, Mojzi szerint Balatonszeletből. Egyéb ötlet? 

Ajánlott cikkek