Egyéb kategória

Nincs több kárba veszett mogyorókrém – így lehet kikanalazni minden cseppet

Ugye, hogy mennyire bosszantó, amikor a mogyorókrémes üvegben marad még nyalánkság, amit már nem lehet kikanalazni? Nos, vége a bosszankodásnak, és vége az elpazarolt Nutellának is! 

vous - 2018.01.12.
Nincs több kárba veszett mogyorókrém – így lehet kikanalazni minden cseppet

Belefutottunk a legfantasztikusabb konyhai eszközbe, ami csak létezhet. A videó jól szemlélteti, hogy a kanál segítségével, maradék nélkül ki lehet kanalazni az üvegből a mogyorókrémet. 

nutella üveg

Szívesen olvasnátok még a Nutelláról?

Ezeket a cikkeket ne hagyjátok ki!

Nem egy speciális kütyüről van szó, pusztán egy olyan kanálról, ami olyan területeket is elér az üvegben, amiket eddig nem lehetett. Nem megy kárba mogyorókrém ezzel a kanállal.

Objektum doboz

Szerintünk nincs szükségetek konkrétan erre a kanálra a „varázslathoz”, próbálkozhattok egy olyannal, aminek ívelt a nyele, és elég mély ahhoz, hogy felszedje a krémet. 

Nektek volt már erre bevált trükkötök? Írjátok meg kommentben Facebookon!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!