Egyéb kategória

Raffaello házilag – csak 4 alapanyaggal

Kókuszimádók egyik kedvence a Raffaello-golyó, ami otthon is elkészíthető, méghozzá nagyon egyszerűen, és csupán 4 alapanyaggal. Elronthatatlan és ellenállhatatlan, egyetlen hibája, hogy mindig hamar elfogy...

vous - 2019.05.01.
Raffaello házilag – csak 4 alapanyaggal

A hófehér, csupa lágyság, kókuszpihével borított Raffaello az egyik legkedveltebb édesség, falatnyi kényeztetés, ami a belsejében egy szem pirított, ropogós mandulát rejt meglepetésként. Zseniális ízkombináció, amit otthon is reprodukálhatunk, méghozzá meglepően egyszerűen, csupán fehér csokoládé, kókuszzsír és természetesen kókuszreszelék kell csak hozzá, no meg a belsejükbe mandula.

Raffaello házilag - csak 4 alapanyaggal

Raffaello házilag – csak 4 alapanyaggal
Forrás:
Depositphotos

A házi Raffaello ezzel a recepttel soká eltartható, hiszen egyik összetevője sem romlandó, üvegbe vagy szép dobozkába téve pedig gasztroajándéknak is tökéletes.

Raffaello házilag

Hozzávalók:

15 dkg fehér csokoládé

7,5 dkg kókuszreszelék + a hempergetéshez

2 evőkanál kókuszzsír

20-25 szem héjatlan mandula

A cikk folytatását a Cookta.hu oldalán olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.