Egyéb kategória

Így kerüljétek el, hogy unalmatokban egyetek!

Az unalom nagy úr – tartja a mondás. De ti legyetek még nála is nagyobbak, és ne engedjétek, hogy teleegyétek magatokat, amikor épp nincs jobb dolgotok! 5 tippünk is van arra, hogy elüssétek az időt és az étvágyatokat.

vous - 2017.01.03.
Így kerüljétek el, hogy unalmatokban egyetek!

1. Nassoljatok, de csak egészségeset!

Jó hír: nem kell a csipszről vagy a pop-cornról lemondanotok, csak tartsátok be ezt a pár aprócska szabályt!

2. Mozogjatok!

Egy kellemes kis jógázás, néhány popsigyakorlat, és máris épp az ellenkezőjét értétek el annak, amit az evéssel. Azaz hízás helyett a fogyás felé tettetek pár lépést.

Objektum doboz

3. Mossatok fogat!

Ne kérdezzétek, hogy miért kellene például a nap közepén fogat mosnotok, csak figyeljetek! Egyrészt addig is tesztek valamit, másrészt a szátokban maradó mentolos érzet miatt nem fogtok kívánni semmit.

4. Igyatok!

Sokszor, amikor éhesnek érzitek magatokat, valójában csak szomjasak vagytok, és egy kis folyadékkal már el is tudjátok telíteni a gyomrotokat. Egyébként is figyeljetek oda a rendszeres ivásra! Hogy miért? Ezért!

Objektum doboz

5. Takarítsatok!

Tudjátok, miért éri meg még takarítani, amellett, hogy nem fogtok unatkozni?! Azért, mert így sokkal tovább élhettek! Ja, és nem mellékesen a lakásotok is rendben lesz.

állat kecske evés

Próbáljátok ki ezt is: egyetek úgy, mint az állatok!

Egy igen meglepő módszert ajánlunk most, pontosan azt, hogy étkezzetek úgy, mint az állatok. Sőt, az életviteleteket is az alapján szervezzétek meg. Ez azért elég érdekesen hangzik, nem?

A pontos részletekért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.