Egyéb kategória

Igaz lenne? Életünkben pusztán háromszor eshetünk szerelembe

Megtalálni az igaz szerelmet nem mindig egyszerű. Kiderült, hogy a lehetőségeink száma pedig véges. Egészen pontosan három esélyünk van.

vous - 2016.12.16.
Igaz lenne? Életünkben pusztán háromszor eshetünk szerelembe

A tudomány szerint életünkben összesen háromszor lehetünk igazán szerelmesek. Általában nem hiszek a tudománynak, én mindig az ellenkezőjét képviselem, azonban a mostani eredménnyel teljes mértékig egyetértek.

szerelem randi párkapcsolat

Tudósok állítják: ezek a jelei annak, ha megcsal a pasitok

Rúzsfolt az ingen, egy félreérthetetlen beszélgetés stb. Ezek mind közvetlen bizonyítékok arra, ha megcsal a párotok. Na de nem minden ilyen egyértelmű, így akadnak olyan közvetett bizonyítékok is, a tudósok szerint, amik arra utalnak, hogy a partneretek tilosban jár.

A cikk folytatása ITT jön!

Tehát pusztán három lehetőségünk adódik az életben, hogy megéljük a szerelmet. Ezek a szerelmek pedig jól behatárolhatóak.

1. A mesebeli szerelem

Az első igazi tiniszerelem. Mindannyian emlékszünk rá, optimális esetben jó emléket őrzünk az első szerelemről. Ebből a szerelemből megtanuljuk, hogyan lássunk át a rózsaszín ködön, és azt is, hogy a partnerünkön kívül vannak még fontos emberek az életünkben – ez a felismerés persze csak évekkel a kapcsolat után jön.

2. A viharos szerelem

A második szerelem a legzűrösebb. Bízunk abban, hogy az első után nem esünk bele ugyanabba a hibába. Na, igen. Szerintem mindannyian tudnánk mesélni. Próbáljunk meg ebből a kapcsolatból is csak a szépre emlékezni.

3. Az érett szerelem

Ebben a szakaszban megtanuljuk, milyen egy igazi párkapcsolat: korántsem tökéletes. Megtanuljuk elfogadni a másikat. Megismerjük a harmonikus kapcsolat varázsát.

Nektek ismerősek?

Ajánlott cikkek