Egyéb kategória

Igaz lenne? Életünkben pusztán háromszor eshetünk szerelembe

Megtalálni az igaz szerelmet nem mindig egyszerű. Kiderült, hogy a lehetőségeink száma pedig véges. Egészen pontosan három esélyünk van.

vous - 2016.12.16.
Igaz lenne? Életünkben pusztán háromszor eshetünk szerelembe

A tudomány szerint életünkben összesen háromszor lehetünk igazán szerelmesek. Általában nem hiszek a tudománynak, én mindig az ellenkezőjét képviselem, azonban a mostani eredménnyel teljes mértékig egyetértek.

szerelem randi párkapcsolat

Tudósok állítják: ezek a jelei annak, ha megcsal a pasitok

Rúzsfolt az ingen, egy félreérthetetlen beszélgetés stb. Ezek mind közvetlen bizonyítékok arra, ha megcsal a párotok. Na de nem minden ilyen egyértelmű, így akadnak olyan közvetett bizonyítékok is, a tudósok szerint, amik arra utalnak, hogy a partneretek tilosban jár.

A cikk folytatása ITT jön!

Tehát pusztán három lehetőségünk adódik az életben, hogy megéljük a szerelmet. Ezek a szerelmek pedig jól behatárolhatóak.

1. A mesebeli szerelem

Az első igazi tiniszerelem. Mindannyian emlékszünk rá, optimális esetben jó emléket őrzünk az első szerelemről. Ebből a szerelemből megtanuljuk, hogyan lássunk át a rózsaszín ködön, és azt is, hogy a partnerünkön kívül vannak még fontos emberek az életünkben – ez a felismerés persze csak évekkel a kapcsolat után jön.

2. A viharos szerelem

A második szerelem a legzűrösebb. Bízunk abban, hogy az első után nem esünk bele ugyanabba a hibába. Na, igen. Szerintem mindannyian tudnánk mesélni. Próbáljunk meg ebből a kapcsolatból is csak a szépre emlékezni.

3. Az érett szerelem

Ebben a szakaszban megtanuljuk, milyen egy igazi párkapcsolat: korántsem tökéletes. Megtanuljuk elfogadni a másikat. Megismerjük a harmonikus kapcsolat varázsát.

Nektek ismerősek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.